БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентує свій новий альбом «Буду з тобою!»

Без обмежень презентує свій новий альбом «Буду з тобою!»
P
11 квітня відбудеться грандіозна презентація нового альбому БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ «Буду з тобою!».

В цей день фойє та зал Freedom Event Hall на декілька годин перетворяться на святковий майданчик. Тут зберуться прихильники та гості групи та представники ЗМІ. Вдень гурт запрошує фанів та друзів на ексклюзивну зутріч, в особливій атмосфері, для своїх. Участь - тільки за умови реєстрації або за запрошенням. Вхід вільний. Кількість місць – обмежена. А ввечері відбудеться Великий сольний концерт з новою програмою та кращими хітами. Квитки на нього можна буде придбати тільки через оновлений сайт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Всі гості з квитками на концерт можуть також брати участь у денній програмі.

/storage/shares/uploads/files/BBE69757-E4A5-4C36-ACF0-974A4CC76C90.jpeg

Незабаром після презентації альбому гурт вирушає у новий тур на його підтримку. Він розпочнеться 22 квітня в Черкасах, охопить усі регіони України та закінчиться у грудні великим концертом у Київському Палаці Спорту. Попередній тур з синглом Хочеш охопив 33 міста, що стало рекордом для БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.

Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – про новий альбом: «Це EP, до якого увійшло 8 треків , в тому числі, наш варіант однієї з найромантичніших пісень маестро Миколи Мозгового «Кохана». Альбом є більш різноманітним, але в той самий час збалансованим. Він наповнений і ліричними піснями - такими, як «Хочеш», - і більш динамічними та життєствердними треками. Тож, кожний для себе в цьому альбомі знайде щось своє».

/storage/shares/uploads/files/DBEB71A8-699F-43C5-B629-CB0EE0074DAC.JPEG

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ готують насичену програму, яка стане презентацію не тільки нового альбому, але й нового етапу творчості гурту:

Денна програма (Вхід вільний, потрібна реєстрація http://bit.ly/2GbcORm)

  • 14:00 Збір гостей в фойє. Вільне спілкування, гостей зустрічає ведучий вечора Мiка Фаталов - ведучий, шоумен, актор Квартал 95 (Працює фото-зона)
  • 15:00 Прес-конференція в інтерактивному форматі за участі ведучого. Автори найкращих питань отримують подарунки
  • 17:00 Презентація альбому «Буду з тобою!»
  • 18:00-19:00 Фуршет та автограф-сесія з музикантами БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Вечірня програма – вхід по квитках (посилання на сайт http://bezobmezhen.com.ua/)

  • 19:30 Великий сольний концерт з новою програмою та кращими хітами
Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Вербное воскресенье 2018: что можно, а что нельзя делать в этот день
Вербное воскресенье 2018: что можно, а что нельзя делать в этот день

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.