Великий концерт гурту «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» у Києві

Без обмежень
P
18 грудня 2018 року у Палаці Спорту відбудеться довгоочікуваний концерт гурту «Без обмежень» у Києві. Музиканти представлять свій останній на сьогодні альбом «Буду з тобою!» та пісні зі своїх інших платівок.

До того музиканти вже дали концерти в різних містах України та у Лондоні на підтримку синглу «Хочеш». Композиція відкрила четвертий альбом музикантів, однак ще задовго до запису підкорила серця мільйонів слухачів і довго трималася на перших щаблях українських музичних чартів.

Про шоу

Пісні гурту «Без обмежень», у виконанні незмінного фронтмена Сергія Танчинця — це завжди глибокий сум, прихований за справжньою чоловічою силою. Герої пісень гурту рідко бувають щасливими, проте весь час припадають до душі слухачам. Можливо, саме у цьому криється секрет довгоочікуваного успіху. Адже до визнання гурт «Без обмежень» йшов понад 10 років. Спочатку музиканти орієнтувалися на зразки західної музики і навіть переклали свою назву на англійську.

Проте справжній успіх спіткав їх саме тоді, коли вони повернулися до своєї мови і до свого коріння. Концерт у Палаці Спорту напевно буде найбільш масштабним за всю історію гурту. Цього вечора тисячі фанів з усієї України приїдуть до Києва, щоб разом з Сергієм Танчинцем заспівати сакраментальне: «Хочеш, я в тобі оселюсь?» і захитатися в такт музиці під мерехтіння сотні запальничок. Як в старі добрі рок-енд-рольні часи, чи не так? Щоб потрапити на останній у 2018 році концерт гурту «Без обмежень», необхідно купити квитки в Києві, замовити квитки з доставкою або купити квитки онлайн. Ціна квитків від 250 до 990 грн. 

/storage/shares/uploads/files/6x3.jpg

Ті, хто втратив своє кохання, може добряче посумувати під ліричні мелодії, ті, хто шукають, можуть знайти просто на концерті, а всі інші — обирайте місця для поцілунків і міцніше тримайтеся за руки, щоб не захлинутися від романтики і почуттів. До зустрічі у Палаці Спорту!

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
путешествие
Бронируй раньше ‑ отдыхай ярче!

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Я не потерплю клевету»: Алина Доротюк рассказала о звездных интервью и хейте

Между раундами шоу «єПитання» журналистка Алина Доротюк также рассказала, в каком случае вступает в дискуссию с комментаторами.
Психология

От робототехники до арт-терапии: как в Школе Супергероев учат маленьких пациентов больниц

Современный образовательный процесс сложно представить без творчества.