У Києві пройде виставка про менструацію

виставка
Завітайте в період з 21 по 31 березня у ТЦ «Гулівер» (1 поверх) на арт-виставку «12місячних», яка знімає табу із розмов про менструацію.

12 відомих ілюстраторок, серед яких – Ліліт Саркісян, Марічка Рубан, Лєра Схемка, Надія Кушнір, творчо візуалізували 12 фраз, якими дівчата маскують слово «менструація». 12 креативних інсталяцій «оживатимуть» на ваших смартфонах завдяки технології доповненої реальності, а гіди розкажуть про кожну роботу детальніше.

В ТЕМУ: Что такое на самом деле идеальная менструация?

Виставка є важливим соціальним мистецьким проектом, адже в Україні ще досі не прийнято говорити про менструацію:

  • Згідно з дослідженням, проведеним U-Report в Україні у 2018 р., 10,5% опитаних дівчат сказали, що їх дражнили чи цькували через менструацію, а 30% хлопців відповіли, що були свідками подібного ставлення до дівчат через менструацію.
  • 25% дівчат некомфортно купувати засоби особистої гігієни в присутності сторонніх людей. Неготовність відверто говорити про природні процеси призводить до відчуття сорому та психологічних проблем у молодих жінок. Тож настав час зруйнувати табу про менструацію.
  • Беріть із собою дітей, друзів, коханих та приходьте на виставку! Ви зможете не тільки весело та пізнавально провести час, а й підтримати молодих дівчат у бажанні вільно говорити та бути собою, поширивши фото із виставки в Instagram та Facebook.

/storage/shares/uploads/files/NO-SPA_Comfort_AR_exhibition_11_2018_300x500__001.png

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
ТАТО РОКУ
Сайт 4mama.ua презентує всеукраїнську премію «ТАТО РОКУ 2019»

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.