«Орфей і Еврідіка назавжди»: ніжна опера в поєднанні з ... електро-роком

Орфей і Еврідіка назавжди
P
Феєричне шоу fantasy рок-опера «Орфей і Еврідіка назавжди» відбудеться на сцені Театру на Подолі. Вистава, яка з аншлагом пройшла у країнах Сходу та підкорила глядачів Дубайської опери, тепер в Україні.

27-28 грудня в Театрі на Подолі відбудеться феєричне шоу – Fantasy рок-опера «Орфей і Еврідіка назавжди», створена на авторську музику та оригінальну ідею композитора Михайла Брунського. 

Нова постановка є інтерактивною трансформацією рок-опери «Орфей і Еврідіка назавжди», яку глядач вже міг бачити в оперних театрах України. Це неперевершена сучасна вистава з ексклюзивними інтерактивними декораціями та новітніми технологіями об’ємного відеоконтенту. 

/storage/shares/uploads/files/RL__6565.JPG

Взаємодія акторів з об’ємним відеозображенням протягом всього дійства створює ілюзію казкового простору та занурює глядача в давньогрецьку міфологічну історію кохання напівбога Орфея та лісової німфи Еврідіки. Сучасний креативний відеоконтент здивує глядача та посилить емоційність сприяття дії.

Автор музики – український  композитор, Заслужений артист України Михайло Брунський збагатив матеріал різноманітними музичними стилями, які з одного боку посилюють динаміку вистави та сучасність музичного шоу, а з іншого дозволяють відчути всю повноту можливостей звуку. 

/storage/shares/uploads/files/RL__6626.JPG

Під час запису музики було задіяно симфонічний оркестр, академічний хор та DJ. 

Окрім музичних стильових симбіозів, різноманіття голосів є також справжньою родзинкою опери. У спектаклі зібрані сім унікальних голосів – від найвищого чоловічого tenor altino до найнижчого bas profundo.

Група талановитих та відомих українських поетів працювала над текстами опери, створюючи оригінальний продукт не тільки для українського глядача.

/storage/shares/uploads/files/RL__6808.JPG

Захід має благодійний характер, мета якого – збір коштів для допомоги дітям-сиротам, а саме для закупівлі власного туристичного автобусу на 50 місць дитячому будинку «Отчий дім», який знаходиться за адресою: вул. Центральна, будинок 118, селище Святопетрівське, Київська обл., 08141, та на проведення передноворічного заходу в «Театрі на Подолі», за для збору потрібних коштів. Придбання комфортабельного великого автобусу може забезпечити своєчасне та безпечне транспортування дітей, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім`ях, сім`ях опікунів/ піклувальників, закладах соціального захисту.

/storage/shares/uploads/files/%D1%80%D1%80%D1%80%283%29.jpg

  • Вистава складається з 21 музичної композиції та двох актів з антрактом.
  • Тривалість шоу — 1 година 50 хвилин.
  • Музичні номери: всі пісні виконуються англійською.
  • Голоси: Tenor-Alto, Bas-Profundo, Baritone-Tenor, Mezzo-Soprano, Soprano, Alto і dramatic Alto.

Склад проекту:

Солісти — 9 осіб: Оповідач, Орфей, Еврідіка, Князь Темряви, Фатальна Фортуна і Фортуна Щастя, Ангел, Амур, Голос сумління Князя Темряви.

Балет-анімація — 6 осіб.

  • Коли: 27 грудня о 19:00 та 28 грудня о 18:00. Київський академічний театр на Подолі в Києві (Андріївський узвіз, 20-Б); Ціна: 300-750 грн.
Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
домашняя библиотека
5 идей, как оформить домашнюю библиотеку

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.