Мільйонер до останнього думав, що виграв лише 10 гривень

Мільйонер до останного думав, що виграв лише 10 гривень
P
4 грудня 2016 року в прямому ефірі державної лотереї «Лото-Забава» ведучі із притаманною тільки їм радістю привітали гравця, якому пощастило стати власником лотерейного білета номіналом у один мільйон гривень.

Саме в той день під час проведення тиражу під номером «904» народився новий, 258-й мільйонер найпопулярнішої сімейної лотереї України. 

/storage/shares/uploads/files/04%2857%29.jpg

Пройшло чимало часу перед тим, як з’явилась можливість продемонструвати щасливчика загальній публіці, адже на носі були новорічні свята, новорічні лотерейні акції, Різдво тощо. Проте 21 січня відбулося те, що кожного разу викликає справжній ажіотаж у всіх лотерейних шанувальників. А саме – у Київ за запрошенням оператора державних лотерей «М.С.Л.» приїхав чоловік, якому Фортуна посміхнулась на 1 мільйон гривень! І приїхав він, між іншим, не один, а разом зі своєю донькою на ім’я Яна.

/storage/shares/uploads/files/02%2880%29.jpg

21 січня щасливих гостей зустріли на білосніжному лімузині, який протягом наступних двох днів став їх індивідуальним транспортним засобом. Саме на ньому Володимир із донькою подорожували по фешенебельних ресторанах, по SPA-салонах, відвідували студію «Лото-Забава», узяли участь у професійній фотосессії та навіть побували у резиденції екс-президента України у Межигір’ї, що, до речі, було давньою мрією переможця. Усе це разом із незабутніми враженнями та емоціями, які є частиною подарункової програми під назвою «Два дні з життя мільйонера», отримало сімейство Квачів, адже ті стали справжніми членами «Клубу мільйонерів «М.С.Л.».

/storage/shares/uploads/files/056.jpg

Зі слів голови сімейства, у «Лото-Забава» той почав грати майже з самого першого тиражу, який відбувся, на одну хвильку, 17 років тому! Хоч завзятим гравцем, який купував би кожного тиражу лотерейні білети, Володимир себе не вважає, проте коли в того був настрій – ніколи не відмовляв собі в задоволенні зіграти в улюблене бінго.

/storage/shares/uploads/files/053%281%29.jpg

Сам гравець із Черкаської області. У нього є дружина та аж 4 дочки, й одна з них вирішила супроводжувати батька у цій незабутній подорожі. До речі, як зізнався Володимир, жінка із донькою частенько питали, навіщо той витрачає гроші на таку безглузду, на їх думку, справу, як лотерея. Коли він розповів рідним про виграш, ті довго не могли повірити його словам. Доволі довго сімейство вважало, що Володимир вирішив таким чином пожартувати над ними. Як тільки Яна побачила лімузин, прибувши до Києва, всі вагання та сумніви одразу відпали.

/storage/shares/uploads/files/C74A3262.jpg

За професією переможець – будівельник, який через специфіку своєї роботи частенько знаходиться у відрядженнях та подорожує не тільки українськими містами, але й інколи зводить будинки навіть за кордоном. Саме тому, до речі, виграшний лотерейний білет він купив не в своєму рідному місті, а у Чернівцях, адже саме в той час у черговий раз працював у іншому місті. Цікаво, що про свій виграш Володимир дізнався не одразу, а аж через тиждень. Більше того, спочатку йому здалось, що той виграв 10 гривень і довго не міг зрозуміти, чому розповсюджувач на точці продажу не міг видати переможцеві гроші прямо на місці.

/storage/shares/uploads/files/012%283%29.jpg

«У той день, коли я сів перевіряти свої білети, - розповідає мільйонер, - був вже вечір. Я прийшов заморений після тяжкого робочого дня й зайшов на сайт «Лото-Забава», щоб щоб подивитися, які кульки там випали. Прямий ефір я пропустив, а білети перевіряти люблю самотужки. І от, я почав відмічати номери в своєму білеті і спершу закреслив лише одну горизонталь замість трьох. Просто не звернув увагу на одне число, яке прогавив через втому. Коли ж я пішов купувати наступні білети на точку продажу, то захопив із собою й той білет на «10» гривень.

Не повірите, майже тиждень його в кишені тягав із собою! І от, даю білет розповсюджувачу, а та мені каже: «Ми такі великі виграші не видаємо на точці. Зверніться до найближчого представництва». Я спочатку не зрозумів: з яких пір 10 гривень – то є великі гроші? Питаюсь в продавчині, а та мені у відповідь: «Які 10 гривень? Ви виграли мільйон!

На цьому моменті, зі слів Володимира Федоровича, у нього в голові щось заціпило, і все, що він міг тоді відповісти було: «А, мільйон, ну то добре. Куди йти забирати?». Потім до гравця почав надходити сенс того, що йому тільки-но сказав розповсюджувач, і тільки тоді в мільйонера трапився справжній шок. Він ще тричі перепитував у жінки, чи правильно вона розібрала його суму виграшу, і після того, збентежений та щасливий, пішов оформлювати свій виграш.

/storage/shares/uploads/files/044.jpg

Більше місяця потому чоловік із радістю в очах на всю Україну в прямому ефірі «Лото-Забава» стояв і розповідав, що виграні кошти планує витратити на власний сімейний бізнес. На який саме, правда, він ще не знає, проте бажання має до того залізне.

Приїхавши до Києва, Володимир поспішив виконати надважливу місію від своєї сестри, яка попросила того придбати і їй кілька лотерейних білетів «Лото-Забава». Більше того, під час обіду у ресторані разом із ведучими, мільйонер попросив Ларису Руснак та Анатолія Гнатюка залишити свої автографи, щоб привернути до білетів ще більшу удачу, на що ті з радістю зголосилися.

/storage/shares/uploads/files/091.jpg

Зі слів переможця, зупинятися на одному мільйоні він не збирається, адже є ще джек-пот, який треба виграти. До речі, його розмір складає 3 мільйони гривень. На його думку, головне – інколи купувати лотерейні білети і просто вірити у свій успіх.

«Багато людей, - каже Володимир, - щодня просить у Бога гроші. Кожен мріє про мільйони, проте мало хто з цих людей хоча б щось робить, щоб їх мрія стала реальністю. На мою думку, якщо хочеш швидко розбагатіти, то хоча б купуй інколи по одному лотерейному білету!».

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Аспирин в быту
5 удивительных способов использования аспирина, которые сделают твою жизнь проще

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.