БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ зняли ніжний та чуттєвий кліп на сингл "Хочеш"

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ зняли ніжний та чуттєвий кліп на сингл "Хочеш"
P
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, відомі українські рок-романтики, презентували кліп на пісню "Хочеш". Це ‑ перший сингл з майбутнього альбому БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, реліз якого заплановано на весну цього року.

"Хочеш" називають найніжнішою піснею гурту. І відео на цей трек вийшло саме таким –  ніжним, витонченим та чуттєвим. А ще – дуже світлим! На екрані розгортається зворушлива історія кохання, де реальність переплітається з уявним світом, спогадами та мріями. У глядачів можуть виникати запитання та версії того, що відбувається і що буде далі:  ця історія має шанс на продовження, а її герої – надію на щастя?

/storage/shares/uploads/files/DSC_2655.jpg

Режисером кліпу став Олександр Лазарев. Виробництво - "Redrum Films". Генеральний продюсер - Олег Ходачук. Продюсер - Максим Ткаченко. Крім акторів, що грають головних героїв (Анастасія Аверіна, Антон Зимін), в кліпі також знялись: Роман Поляков, маленький хлопчик  Мирослав Жмурко, та чудовий пес Фігаро, якого одразу полюбили усі на знімальному майданчику!

Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – про зйомки кліпу: 

Про акторів, головних героїв: «Між головними акторами відбувається взаємодія, відчувається, що за цим стоїть певна історія, народжуються спогади про їхнє спільне минуле і знову зароджується життя, і знову зароджуються стосунки. Я не знаю, які у них далі будуть відносини, але їм було надзвичайно комфортно працювати один з одним. А нам за цим всім було цікаво спостерігати».

Про собаку: "Він абсолютно все чітко виконував. Він, певно, більше розумів, ніж я, що робити в цьому кліпі».

/storage/shares/uploads/files/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%20%D0%A4%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%BA%D0%BB%D1%96%D0%BF%20%D0%A5%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%88%204.jpg

Режисер Олександр Лазарев: «Нашим завданням було створити макет ситуації, яка замкнута сама на собі. Є момент, і в ньому щось відбувається. У нашому випадку це короткий проміжок між двома знімальними дублями, в якому головним героям доводиться багато чого переосмислити. Наше відео - про кохання, а інтерпретувати взаємовідносини героїв можна по різному, але хотілося б залишити трохи простору глядачеві для його власного сприйняття того, що відбувається.

З групою БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ було дуже комфортно працювати. Порадувала їх зацікавленість в творчому процесі створення відео. А ще хочеться подякувати колективу за чудовий трек. З подібним матеріалом завжди легко і приємно працювати".

Першими кліп «Хочеш» традиційно побачили фанати гурту у соцмережах 8 лютого. Телевізійна прем’єра кліпу відбудеться на провідних музичних каналах країни – М1 та М2, а вже найближчим часом він з’явиться і на інших телеканалах по всій Україні.

​​

/storage/shares/uploads/files/27747221_1736408963068540_1016261508_o.jpg

Майже одразу після презентації кліпу БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ продовжать тур з презентацією синглу #Хочеш та улюбленими піснями з трьох альбомів. У другій частині заплановано 15 концертів. До деяких міст музиканти завітають вперше, а в деякі приїдуть вдруге за тур, – з концертами на біс. Розпочнеться тур в Умані - у День закоханих, 14 лютого. БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ запрошують на свої виступи всіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання!

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
нумеролог 14 февраля
Чего ждать от 14 февраля 2018: прогноз нумеролога

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.