JOHNSON'S ® для дітей вперше за 125 років оновлює склади продуктів ‑ тепер вони на 90% натуральні

JOHNSON'S
P
Намагаючись дати малюкам найкраще, JOHNSON'S® для дітей оголошує про перезапуск та оновлення більше ніж 50 продуктів.

Улюблені засоби стають краще як ззовні, так і зсередини. Це перша трансформація такого масштабу серед брендів  дитячої косметики, що доступні кожному українцю за останні 125 років.

Протягом всієї історії існування JOHNSON'S® для дітей розвивається, не зраджуючи своїй місії створювати найніжніші та найбезпечніші засоби для малят. Спираючись на побажання більш ніж 26 тисяч батьків по всьому світу, бренд створює лагідну продукцію, яка викликає впевненість у своїй якості. 

Знання, потреби сучасних батьків та технології не стоять на місці, і  JOHNSON'S® для дітей змінюється разом з ними. Протягом десятиліть компанія проводила інноваційні дослідження, ретельно тестувала продукти  догляду за малюками та застосовувала передові технології, щоб зробити свої продукти ще  кращими. Результатом кропіткої роботи стало не тільки  масштабне оновлення складу існуючих засобів, але й зовсім новий покращений дизайн упаковки. Бренд оновлюється, щоб перевершити найвищі стандарти якості та відповідати потребам батьків.

Сучасні вдосконалені продукти на 90% складаються з натуральних компонентів, не містять парабенів, сульфатів і барвників, а тому батьки можуть бути спокійні – ризик алергічних реакцій майже відсутній. У покращенних формулах своїх продуктів, JOHNSON'S® для дітей  відкинув 400+ компонентів, зробивши нові засоби ще більш м'якими та приємними до шкіри малюків. 

За словами провідного менеджера з розвитку торгових марок Johnson & Johnson Анастасії Фатової, бренд завжди прислухається до батьків, щоб розуміти, чого вони чекають від засобів догляду. Плануючи масштабний перезапуск, компанія залучила до розробок вчених, дерматологів і педіатрів, які допомогли створити продукти, що задовольняють всі потреби споживачів. 

/storage/shares/uploads/files/7H5A6378.jpg

Бажаючи стати ближче до користувачів, JOHNSON'S® для дітей заснував власну Академію Ніжності, в склад якої увійшли відомі матусі-блогери з усієї України. Амбасадорами Академії Ніжності стали Світлана Тарабарова, Валентина Хамайко, Лілія Ребрик, Анастасія Стаднік, Аліса Чекорська, Інна та Тимур Мирошниченко та багато інших відомих батьків. У соціальних мережах публікації учасників Академії Ніжності можна знайти за хештегами #АкадеміяНіжності,#ChooseGentle,#НіжністьЦеСила. 

Ось як прокоментував масштабне оновлення Генеральний Директор Андрій Лютенко: “Як керівник компанії Джонсон і Джонсон Україна, і як тато трьох дітей, я дуже радий, що сьогодні ми можемо поділитися тим, наскільки сильно змінюється наш бренд. Ми знаємо, що світ не стоїть на місці, змінюються батьки і їхні потреби і запити в догляді за дитиною. Ми дізналися думку тисяч мам по всьому світу, почули чого хочуть сучасні батьки в дитячій косметиці, змінили склади, формули, упаковки, аромати, щоб показати як важливо для нас - турбота і ніжність, безпека і гіпоалергенність.”

/storage/shares/uploads/files/49_KAIV0444-min.jpg

Я разом з компанією Johnson & Johnson вірю в перетворюючу силу Ніжності. Хтось скаже, що Ніжність - вияв слабкості, але це зовсім не так.  Іноді найсильнішу, неприступну стіну можна зруйнувати турботою, і, навпаки, іноді потрібно бути дуже сильним щоб не боятися показати свою ніжність 

– так прокоментувала Лілія Ребрик концепцію перезапуску бренду. 

/storage/shares/uploads/files/55_7H5A6637-min.jpg

Сьогодні JOHNSON’S® для дітей пропонує продукти, які будуть піклуватися про малюка в кожний з важливих етапів його життя:

  • з 0+ місяців  - це засоби для догляду за новонародженими, які допомагають зміцнювати зв'язок між батьками і дитиною. Використання технології CottonTouchTM створює у малюків почуття комфорту і захищеності;
  • з 6+ місяців - продукти для активних малюків, які досліджують і пізнають світ. Засоби з цієї категорії JOHNSON’S® для дітей створюють комфортні умови для нових відкриттів, а серія «Перед сном» з ароматом Natural CalmTM  подбає про швидке засинання і міцний сон;
  • від 1+ року  - засоби, які сподобаються самостійним малюкам ясельного віку і порадують їх батьків. Ніжні продукти спростять розчісування, зміцнять волосся, і подарують задоволення від купання, а барвиста упаковка з веселими персонажами підніме настрій;
  • для всієї родини - найніжніші засоби з впізнаваним ароматом, який незмінно асоціюється з малюком. JOHNSON’S® для дітей поліпшив формулу, виключив барвники та деякі інші компоненти, однак зберіг аромат і ефективність, який так полюбили користувачі.

Нова продукція відрізняється не тільки поліпшеними формулами існуючих засобів, але і впровадженням нових колекцій, розроблених з урахуванням сучасних досліджень. Так, серія НІЖНІСТЬ БАВОВНИ ™, яка включає молочко, олійку, гель для купання, була спеціально створена для ніжної шкіри немовлят. Нові продукти відрізняються ультралегкою формулою і збалансованим рівнем РН, а вміст натуральної бавовни дозволяє дбайливо доглядати за шкірою новонароджених. Колекція НІЖНІСТЬ БАВОВНИ ™, включає парфумерну композицію The CottonTouchTM, яка пройшла міжнародне тестування, в ході якого було доведено його позитивний вплив на емоційний розвиток дитини, зміцнення його зв'язку батьками, а також зниження стресу від

/storage/shares/uploads/files/31_KAIV0043-min.jpg

Батьки люблять засоби JOHNSON’S® для дітей  за те, що вони не подразнюють оченята,  делікатно очищують шкіру,  дарують спокій та здоровий сон. Сьогодні вже можна спробувати оновлену продукцію бренду, яка подарує ще більше ніжності і комфорту. 

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
купала
День летнего солнцестояния: приметы, обычаи и поверия

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.