Місія здійснена: як Олідетрим робить українців найусміхненішою нацією

улыбка
P
Ніколи не слід забувати про рівень вітамінів у вашому організмі, особливо про вітамін D

Чи знали ви, що більше 80% українців страждають на дефіцит вітаміну D? Можливо, саме тому навколо ми бачимо так мало усміхнених людей, адже вітамін D відповідає за синтез серотоніну — гормону щастя. Немає вітаміну D — немає щастя.

Але Олідетрим наважився це змінити та влаштував масштабний конкурс — Let’s Smile Challenge, що об'єднав найусміхненіших людей по всій Україні. Головною метою було зібрати 1 000 000 посмішок і проінформувати якомога більшу кількість людей про важливість вітаміну D для нашого організму. Хоч таку кількість посмішок зібрати не вдалося, сумувати не варто, адже мета дійсно згуртувала людей та нагадала, як важливо слідкувати за рівнем вітамінів в організмі. 

/storage/shares/uploads/files/1%2891%29.png

Всього було 7 команд, капітанами яких були найпозитивніші люди країни: Аліса Чекорська, Євгенія Нікуліна, Наталія Мічковська, Ігор Пустовіт, Юлія Вальчишин, Лілія Ребрик, Міла Бараєва. Всі вони є втіленням справжнього позитиву та сонячності, за допомогою якої підтримували свою команду протягом всього челенджу. 

Суть полягала в тому, аби навчитися більше посміхатися: щодня учасники, за допомогою Viber-бота, посміхалися у спеціальній програмі, котра зчитувала кількість денних посмішок, підсумовувала їх, та визначала команду-переможця. Щотижня 3 учасники з найактивнішої команди отримували подарунки. З решти команд обиралося по одному переможцю щотижня. Головний приз Let’s Smile Challenge — подорож до Єгипту. 

/storage/shares/uploads/files/2%2884%29.png

Завдяки Let’s Smile Challenge Олідетрим нагадав про дуже важливу річ: ніколи не слід забувати про рівень вітамінів у вашому організмі, особливо про вітамін D. Адже він:

  • Покращує емоційний стан;
  • Зміцнює імунітет;
  • Покращує засвоєння кальцію, фосфору;
  • Допомагає організму перетворювати їжу в енергію;
  • Знижує ризик виникнення онкологічних захворювань.

Зверніть увагу: в осінньо-зимовий період року кожному українцю потрібно обов'язково перевірити рівень вітаміну D в організмі, адже він зараз під великою загрозою: температура повітря знижується, а з нею й послаблюється імунітет. Тут вітамін D стає рятівником: він стимулює імунні клітини до вироблення протимікробного білка, що захищає організм від вірусів та бактерій. З ним ваш організм зміцнюється, а настрій покращується. Навіть, якщо за вікном дуже похмуро.

Олідетрим нагадує: не забувайте про своє здоров'я. Недостатньо з’їсти один фрукт на день, та броколі один раз на тиждень. Потрібно достатньо приділяти часу та уваги своєму організму. 

Let’s Smile Challenge від Олідетрим — це чудовий привід нагадати собі, що в повсякденній метушні ми забуваємо про найголовніше — посмішку та хороше самопочуття. А з посмішкою всі життєві негаразди переносяться набагато легше. 

Долучайтеся до соціальних мереж Олідетрим та слідкуйте за оновленнями. Можливо, у новому челенджі переможете саме ви? 

https://www.facebook.com/Olidetrim.Ukraine/

https://www.instagram.com/olidetrim/

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
новогодняя елка 2020
Как украсить елку на Новый год 2020: модные тенденции, свежие решения

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.