Що нас чекає в новому сезоні Ukrainian Fashion Week FW 20-21?

Ukrainian Fashion Week
З 1 по 5 лютого, в Києві на території Мистецького Арсеналу пройде найважливіша подія в світі української моди - Ukrainian Fashion Week.

Змінюються календарі подій, правила гри та пріоритетні напрямки розвитку моди у світі. Українська fashion-індустрія, як повноцінний та системний учасник міжнародних fashion-процесів, так само свідомо рухається шляхом кардинальних змін. І лідером цих змін виступає Ukrainian Fashion Week.

Загальним змінам відповідає і зміна візуальної концепції Ukrainian Fashion Week. Мода більше не вміщається у старі уявлення про себе. Сьогодні вона формує нові – на різних рівнях і в різноманітних аспектах свого існування. Вона динамічна і перебуває у постійній взаємодії зі світом, вона змінює його і змінюється разом із ним. Вона росте і розвивається. Вона виходить за рамки і межі, долає бар'єри і перешкоди. Її не закувати в клітку обмежень.

Ukrainian Fashion Week вбачає своє майбутнє в ініціюванні радикальних змін у напрямку сталої моди.

Офіційний розклад майбутнього сезону осінь-зима 2020/2021

/storage/shares/uploads/files/%D1%84%D0%B5%D0%B9.jpg

Підтримка молодих дизайнерів – інвестиція в майбутнє України

Вперше за 46 сезонів Ukrainian Fashion Week відкриє показ молодих дизайнерів – FASHION ACCELERATOR SHOW. Ці дизайнери – учасники освітньої програми від Ukrainian Fashion Council – переможці національних та міжнародних конкурсів, учасники платформи New Names.

Ukrainian Fashion Week сезону FW20-21 запропонує кілька показів у форматі нон-стоп шоу для того, щоб якомога більше молодих дизайнерів могли представити свої колекції фахівцям та представникам медіа.

OPEN FASHION STUDIO graduate show об’єднає 19 молодих дизайнерів, що завершили навчання у цьому закладі – вони покажуть фрагменти своїх випускних колекцій.

/storage/shares/uploads/files/%D1%84%D0%B5%D1%88%D0%BD.jpg

Ukrainian Fashion Week – місце колаборацій креативних індустрій

Одним із проєктів, що яскраво демонструє цей напрямок розвитку UFW, у новому сезоні стане Art space бренду PRZHONSKAYA. Solitary Space – це плід творчої колаборації музичного гурту The Maunt, fashion-бренду PRZHONSKAYA та мультимедійної студії Astrum на чолі з VJ Reign. Мультидисциплінарна медіаарт-інсталяція є маніфестацією нового формату мистецького простору. Музика, мода та відео поєднуються в інтерактивний досвід, який розширює межі чуттєвого сприйняття і переносить відвідувача у багатовимірний цифровий всесвіт.

2 лютого о 18:30 в Art Space дизайнерський бренд одягу FINCH у партнерстві з українським брендом окулярів Casta проведе презентацію колекції з використанням AR-технологій та 3D-друку. Це перший курований AR-показ в Україні. Кожен гість зможе «приміряти» на себе тематичні Instagram-маски від FINCH і Casta.

Ukrainian Fashion Week залишається місцем кросдисциплінарних експериментів для брендів, які працюють на перетині fashion та мистецтва. 5 лютого о 18:30 Бренд Polina Veller представить авторську інтерпретацію однієї з робіт французької художниці з українським корінням Соні Делоне.

Про те, як буде проходити новий сезон Ukrainian Fashion Week, читай на "Единственная". Ми тримаємо руку на пульсі.

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Маленькие Женщины
«Маленькие Женщины» Греты Гервиг: как важно уметь бороться и не бояться делать то, что вдохновляет

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.