Подорож у мрію з туристочною фірмою "Феєрія"

Подорож у мрію
P
Мандри у нову країну схожі на чари, яким бажаєш піддатися, щоб пірнути у вир емоцій та незвіданого. "Життя одне ‑ живи!" ‑ любить казати керманич турфірми "Феєрія".

Вже15 років туристична компанія відкриває світ дивовижних подорожей для наших співвітчизників. Сама назва "Феєрія" звучить як мрія, мрія про далекі країни і чарівні місця, де неодмінно хочеться побувати. І це бажання набуває реальних обрисів, адже з "Феєрією" здійсненна най-неймовірніша мандрівка.

Ті, хто хоч раз подорожував разом з цією турфірмою, стають її відданими друзями, серед яких багато відомих людей. Воно й не дивно, адже тури від "Феєрії" мають величезний попит як серед українців, так і серед жителів Молдови, Білорусі, Казахстану, Росії. І справа не лише у великому розмаїтті пропозицій, а в самому підході до організації подорожей. «Наша концепція полягає в тому, щоб комбінувати мандрівку літаком з мандрівкою автобусом, – розповідає Ігор Захаренко, директор фірми. 

Найважчу частину ми долаємо небом, уникаючи поганих доріг та марудного проходження кордонів. Летимо, наприклад, до Брюсселя, Мілана, Мадрида, Стокгольма, а далі сідаємо в комфортні автобуси – і гайда!

Компанія пропонує тури по цілому світу: від держав Старої Європи до екзотичних країн, причому бере на себе вирішення усіх питань з візами, авіаперельотами, організовує корпоративні та круїзні подорожі.

"Феєрія" – це синонім надії, у неспокійні для України часи вона там, де найважче. Турфірма підтримує тих, хто боронить наші землі на сході України, постійно здійснює "вояжі допомоги" в зону АТО. "Феєрія" звучить як віра, віра в те, що добро переможе і настане мир.

"Я завжди раджу давати собі перепочинок, – каже Ігор, – ми маємо бути в силі і з міцним духом! Це нам дуже потрібно, бо наш ворог хоче, аби ми були кволі і знесилені. Тому запрошую усіх їхати разом зі мною! Бадьорість тіла і духу гарантую!"

/storage/shares/uploads/files/IMG_0188.jpg

Справжній патріот України, енергійний, життєлюбний Ігор Захаренко відомий не лише як талановитий керівник туристичної компанії "Феєрія" та автор і ведучий тревел-програми "Феєрія мандрів", а й як людина з активною громадянською позицією. Саме його фото та відео кривавих подій з Майдану облетіли увесь світ. З початком бойових дій на сході України він неодноразово їздив на передову, допомагав воїнам, працював як оператор разом зі своєю командою.

  • Руслан Ганущак, військовий репортер полку "Азов". Ганущак відвідав з "Феєрією" багато країн.

Зараз у Нью-Йорку. Мандри – це магія! – захопливо пише Руслан. – Найцікавіше, що може бути в житті!

/storage/shares/uploads/files/IMG_1901.jpg

  • Соломія Вітвіцька, телеведуча
    ​"Феєрія" та Ігор Захаренко не лише показують світ українцям, а й Україну – світові. Ігор ще за часів Майдану зайняв чітку громадянську позицію, ризикнувши бізнесом. Він гідний поваги.

Ми з чоловіком Владом дуже любимо подорожувати з "Феєрією" і завжди радо підтримуємо патріотичні та креативні ініціативи Захаренка.

/storage/shares/uploads/files/IMG_3745.jpg

  • Валерій Захаренко, військовий, будівельник, працівник турфірми "Феєрія".

"Феєрія" не лише мандрує, але й воює. Захищає рідну Україну!

/storage/shares/uploads/files/M1830268.jpg

  • Анастасія Дмитрук, автор вірша "Никогда мы не будем братьями"

"Для мене подорож – це роман, шалений і незабутній. Щаслива і закохана я не сиджу на одному місці, я постійно в русі – їду, лечу, прогулююсь. Я зірвала джекпот, адже моя любовна сага почалася з Парижа, і тепер Монмартр назавжди у моєму серці".

Подорожуйте, закохуйтесь, відкривайте себе і світ навколо. Мандри – це "Феєрія", мандри – це життя. Живіть яскраво!

/storage/shares/uploads/files/IMG_0983.jpg

  • Кирило Недря, "кіборг", подорож з "Феєрією" по Албанії

"Кожній людині важливо підживлюватися новими враженнями, емоціями, знайомствами, тому нема нічого кращого за гарну мандрівку у добрій компанії. Подорожуючи, ти знімаєш тягар буденності – невід'ємний супутник повсякденних справ. Кожне нове відвідане місце додає нам життя, повноцінного життя в усіх його проявах і барвах".

Давайте жити серцем, бо воно вмирає куди швидше за тіло!

/storage/shares/uploads/files/02.jpg

  • Людмила Дем’яник ("Катруся Стріла", інформаційник ДУК-інфо) 

"Мандри для мене – це пізнання нового, можливість побачити інший світ, і неважливо – чи це наша країна, чи будь-яка інша. Влітку, завдяки подарунку "Феєрії" та Валентині Олефіренко, я відвідала Албанію, де трішки відволіклася від війни, усвідомила, що є мирне життя – для мене це стало, можна сказати, переломним моментом у житті"

Миру всім та більше мандрів!

/storage/shares/uploads/files/IMG_2093.jpg

  • Володимир Катков, гід "Феєрії"

"Навіть тим, кому пощастило повернутися з фронту живими та здоровими, їм вже ніколи не стати колишніми, довоєнними людьми. Та й "мирні" українці також мають у серці гніт великого негативу війни. Мандри – добрий вчитель та психотерапевт. Полишивши тягар турбот та відповідальності вдома, ти стаєш частиною групи, одним з туристів, "зачарованим мандрівником" і маєш змогу подивитися на свою ситуацію відсторонено, поза звичних обставин. Просто сісти в автобус, гнати до нових міст і, дивлячись у вікно, спокійно думати про своє життя. Нехай на тиждень-другий, проте розширити обрії, змінити масштаб".

Як добре спробувати, хоч ненадовго, "жити кілометрами, а не квадратними метрами!

/storage/shares/uploads/files/097.jpg

  • Марія Бурмака, співачка 

"Коли мандруєш із "Феєрією", ніби стаєш частинкою кіно, в якому ваша група – головні герої! Екскурсії шалено цікаві, кожен день в турі особливий. На групу завжди звертають увагу, бо Ігор Захаренко скликає усіх жовто-блакитним прапорцем.

Мандри з "Феєрією" будуть одними з кращих днів вашого життя, от побачите!

  • Турфірма підтримує захисників вітчизни не лише фінансово чи матеріально, але й психологічно. Вона надала можливість багатьом героям АТО побачити світ, наприклад, організувала для цих щасливих молодят закородонну весільну подорож.

/storage/shares/uploads/files/IMG_3104.jpg

Фото в тексті: туроператор "Феєрія" 

Туроператор "Феєрія" (ліцензія АВ 566461 від 11.02.2011), Київ, пров. Хрестовий, 8/9 
(колишня М. Гайцана, 8/9), тел.: (044) 583 05 20, сайт: www.feeria.ua, Імейл: info@feeria.ua

Предыдущий пост
новый год
Китайский Новый год: встречаем 8 февраля приход Огненной Обезьяны
Следующий пост
десерт на 14 февраля
День Святого Валентина в ресторане: топ-8 вкусных мест для влюбленных

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.