Співачка ILLARIA: «Я мрію, щоб у мене була велика родина, троє дітей і затишний дім»

ILLARIA
Співачка ILLARIA розповіла "Единственной" за що вона вдячна 2017 року, про новорічні традиції своєї родини, як проходила робота над саундтреком для серіалу «Обручка з рубіном», а також поділилася планами на 2018 рік.

Співачка ILLARIA – одна з найоригінальніших артисток в нашій країні і по-справжньому неординарна особистість. У лютому їй вдалося стати однією з найяскравіших учасниць Національного відбору на «Євробачення 2017». Її голос підкорив всю Україну, а також продюсерів серіалу «Обручка з рубіном», для якого вона написала саундтрек під назвою «Світ Належить мені». З якими планами ILLARIA відправляється в 2018 рік, ми вирішили дізнатися з перших вуст.

ILLARIAчи є у вашій сім’ї традиції святкування новорічних свят? 

Минулого року ми починали святкували з родичами, потім наша донечка Соломія залишилася з бабусею, а мама поїхала співати на головній ялинці країни. Що буде в цьому році, ми напевне не знаємо, але я все-таки схильна попрацювати до Нового року, а саме свято зустріти з донечкою, чоловіком та моїми рідними бабусею та дідусем – саме вони найбільше допомагають мені виховувати дитину. Це люди, які викохали мене, допомагали вчитися, вставати на ноги, і наразі вони неймовірно допомагають мені тим самим вже з моєю донечкою. Для мене дуже важливо зустріти Новий рік саме з людьми, які люблять мене і яких люблю я. Тому новорічні та різдвяні свята ми плануємо провести з рідними, тип паче, не завжди вдається приділити їм вдосталь часу. А життя не таке вже й довге, як ми вважаємо. Хочеться встигнути зробити всі свої, здавалося б, важливі справи, але набагато важливіше – встигнути подарувати тепло своїм рідним людям. 

/storage/shares/uploads/files/21318833_1642617589089966_8505474848730227006_o.jpg

В ТЕМУ: Руслана Писанка рассказала о трудностях, питании и запретах на шоу «Зважені та щасливі 7»

На Святвечір ми завжди ходимо до бабусі. Також обов’язковим є момент сюрпризу: ми дуже любимо дарувати один одному подарунки, вивідуємо заздалегідь, що це має бути.

Я взагалі люблю робити цілі квести з пошуку подарунків. Малюю якісь стрілочки вдома, пишу підказки, де знайти наступну загадку і, врешті решт, остання приводить до самого подарунку. Тобто подарунок найчастіше опиняється зовсім не під ялинкою – він може бути будь-де.

Інколи для друзів я влаштовую більші квести: буває, що вони шукають подарунок по всьому району. Я дуже люблю, коли свято сповнене сюрпризів, таємниць, коли всім весело. Під час бою курантів намагаюся загадати всі бажання, які поміщаються в цю хвилину.

– Складаєте спеціальний список бажань?

Так, я намагаюсь продумати заздалегідь: інколи пишу, інколи просто їх промовляю. А минулого року ми сім’єю писали листа і клали його в морозильну камеру. Мені, до речі, здається, що він і досі там лежить. Але Соломія впевнена, що він полетів десь у Фінляндію чи Лапландію. Був час, коли я писала свої бажання на папірцях, потім спалювала їх, кидала той попіл в шампанське і випивала. Але на все це йшло дуже багато часу, таким чином я встигала загадати тільки 2-3 бажання, а в мене їх набагато більше. Тому я намагаюсь всі їх заздалегідь продумати і промовляю, поки б’ють куранти.

– Здійснюються?

Так. Я взагалі вірю в те, що всі наші бажання здійснюються, просто на кожне з них відведений час, коли воно має справдитися. Я часто помічаю, що, коли ти дуже чогось хочеш, але навіть не знаєш, як це зробити, ти просто відправляєш це бажання в простір чи просиш допомоги в того, в кого віриш. І це бажання обов’язково здійсниться, можливо, не сьогодні і не завтра, але здійсниться. 

/storage/shares/uploads/files/010%284%29.jpg

– Ставите вдома ялинку?

Так, я дуже люблю сосну. Ще з дитинства в мене вдома стояла жива деревина, але, коли з’явилася донечка, наш тато, який любить, щоб усе було за правилами безпеки, запевнив мене, що варто ставити штучну ялинку. Тому цього року в нас, на жаль, буде не справжня новорічна красуня. Але я мрію, що ми колись побудуємо будинок і посадимо справжню живу ялинку, яку не треба буде рубати, пошкоджувати, ми просто прикрашатимемо її, а вона щороку буди рости разом з дітьми. Це моя маленька земна мрія.

Я дуже хочу, щоб у нас була велика родина, троє дітей, затишний дім, куди будуть приходить друзі, колеги, де постійно буде лунати дитячий сміх. Я неймовірно люблю природу, і хоча я корінна киянка, мені дуже складно жити в місті.

Я мавка по своїй натурі, люблю ходити босоніж, люблю землю, тому дуже мрію про такий будиночок, де кругом буде природа та свіже повітря. Я вже уявляю, як я буду ставити рояль просто на вулиці, співати там та писати пісні.

В ТЕМУ: «Может быть, я рожу»: Регина Тодоренко поделилась неожиданными планами на 2018 год

– Може поповнення в сім’ї це буде одним з бажань цього року?

Побачимо. Я пообіцяла своєму чоловікові, що я про це подумаю, але в мене запланований певний цикл: народити дитину, записати альбом, зробити тур. Дитину я народила, альбом минулого року презентувала, наступного року я планую провести тур, і от коли я його завершу, тоді подумаю про новий цикл.

/storage/shares/uploads/files/illaria04.jpg

Це буде тур Україною чи й містами інших країн?

Поки що ми думаємо про Україну. Цього року виповнилося 10 років, відколи я вперше вийшла на сцену під іменем ILLARIA. За цей період я записала вже три сольні платівки, зробила багато колаборацій з іншими музикантами, у мене вже є певний багаж, є чим поділитися. Я, звичайно, їздила по Україні з концертами неодноразово, але в мене ще не було такого цілісного туру. І мені дуже хочеться зараз поїздити по містах та селах України. Я часто подорожую Україною по роботі, багато виступаю, і мені дуже шкода, що багато чого не долітає до далеких від Києва міст. Хочеться поділитися музикою не лише з містами-мільйонниками, а й з невеличкими селами, адже я працюю для людей. Мені неймовірно хочеться подарувати свою творчість, красиву та душевну музику, справжню казку всім людям у нашій країні.   

– Розкажіть про подарунок, який ви робили або отримували, що запам’ятався найбільше?

Це моя донечка, бо я дізналася, що вагітна якраз на Різдво. Це був найкращий подарунок: ніякий інший я не можу навіть порівняти з цим.

– Ви написали саундтрек для серіалу на телеканалі «Обручка з рубіном», прем’єра якого відбудеться 2 січня на каналі «Україна». Розкажіть, що вас надихнуло на цю композицію?

Це дуже цікава історія, адже зазвичай до мене звертаються вже за готовою піснею. Наприклад, режисеру або сценаристу подобається якась моя конкретна композиція, вони бачать її у своєму кіно і звертаються до мене. Але з цією піснею було зовсім по-іншому. До мене прийшли головний режисер і продюсер стрічки, розказали мені про серіал, що це україномовне багатосерійне кіно з дуже інтригуючою історією. І в мене не було пісні, яка б точно підходила під сюжет серіалу. Мені показали деякі кадри з фільму, заставку, під яку планується ця пісня. І з огляду на колористику та динаміку кадрів, мені спадали на думку ідеї. Я заграла понад два десятка пісень, і одна з них по-справжньому зачепила творців фільму. Вони сказали: «Давайте зупинимось і спробуємо зробити її ближчою до нашого серіалу».

Це дуже душевне кіно про двох дівчат, життя яких кардинально змінюються: вони перевтілюються одна в одну. І в пісні навіть є такий рядок: «Тут на двох одна душа». Тобто вони втратили пам'ять, загубили себе, своє тіло, врешті-решт, своє життя. Але особливо я співчувала одній з героїнь, яка втратила ще й своє кохання. Мені дуже хотілося показати в пісні боротьбу цієї героїні за своє щастя. Композиція «Світ належить мені» дуже сильна, жіночна і, мені здається, вона сподобається глядачам телеканалу «Україна», які кожного дня матимуть можливість її слухати, дивлячись серіал.

/storage/shares/uploads/files/Illaria_Obruchka_z_rubinom2%20%281%29.jpg

За що ви вдячні 2017 року?

Насамперед, за своїх рідних, що всі вони живі й здорові – це найголовніше. Вдячна за мої творчі досягнення, за успіхи моїх учнів та студентів, за те, що ми нарешті починаємо любити себе, свою культуру, що Україна продовжує свій розвиток. Це мене неймовірно тішить. 

В ТЕМУ: «У меня многогранная женская судьба с разочарованиями» - Татьяна Литвинова о личном

Фото в тексте и благодарность в подготовке материала: пресс-служба канала "Украина"

Предыдущий пост
Ева Лонгория в положении
Как изменился стиль Евы Лонгории после новости о ее беременности: 5 образов звезды
Следующий пост
Бейонсе
Внезапно: Бейонсе решилась на короткую стрижку

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.