«Головне в жінці – чоловік, від якого вона хоче мати дитину»: Оля Цибульська про кохання і не тільки

Оля Цибульская
Щоб почувати себе щасливою, коханою і жіночною, потрібно займатися собою кожен день. І якщо тобі подобається змінюватися, досвід героїнь нашого спецпроекту піде тобі на користь.

Весна – час натхнення. Це пора ніжності і природності. Саме в цей період року редакція сайту "Единственная", спільно з брендом одягу "MILLIANERA", запускає спецпроект за участю елегантних і жіночних знаменитостей.

Ці жінки – успішні, цінують свій час, обирають комфорт і намагаються бути у всьому кращими. Вони поділилися з нами історіями про кохання, дітей, відпочинок і розповіли, що робить їх щасливими.

Вона одна з найпозитивніших жінок України, жвава та завжди усміхнена. Вона гарна, добра, талановита, любляча дружина і турботлива мати. Вся ця згадана характеристика належить нашій новій героїні – співачці, радіо- і телеведучій Олі Цибульській.

Головне в жінці – це… чоловік, якого вона по-справжньому кохає і від якого вона хоче мати дитину. А якщо жінка не має бажання народити своєму чоловікові малюка, то тоді це вже не кохання.

Головне в чоловікові – це… надійність та почуття гумору. Це найважливіше. Для мене прикладом такого чоловіка являється Хав’єр Бардем. Цей актор володіє шаленою харизмою. В певному віці жінка перестає звертати увагу на зріст чоловіка та на його комплектацію. Її починають приваблювати чоловіки, які впевнені в собі, і з якими вона може почувати себе надійно.

/storage/shares/uploads/files/_07A1726%201.jpg

Мені здається, що з Хав'єром надійно і в океані, коли ти пливеш просто без човна, і коли ти вирішуєш якісь важливі справи. А якщо серйозно, то особисто я ідеального чоловіка собі вже знайшла. Це мій чоловік вдома. Він для мене Хав’єр Бардем.

Головне в вихованні дитини – це… любов. Коли ти любиш, то тоді ти робиш все правильно. На сьогоднішній день написана дуже велика кількість книжок про те, як виховувати дітей. Але мені здається, що у кожних батьків, у кожної мами чи тата є свій власний рецепт. В силу своєї професії я багато часу спілкуюся з психологами. І вони мені кажуть, що по моєму синові видно, що ми з чоловіком виховуємо його правильно.

Я використовую метод, який радила мені моя мама: хлопця треба любити, переконувати, що він найсильніший, найрозумніший, і що він володіє хорошим почуттям гумору. Я дуже рада, що в нашого Нестора всі три «Так» співпали.

Якщо говорити про якісь рекомендації для батьків, то це дуже індивідуальний підхід. Кожна мама краще відчуває свою дитину. В кожного малюка є свої особливості. Я ставлюся до дитини, як до інопланетянина. Бог дав мені можливість народити цю дитину, а я в свою чергу маю познайомити його з цим світом. Показати йому все, що я вмію і знаю. А він вже сам повинен обрати, що йому цікаво, а що не цікаво. 

В ТЕМУ: «Довіра, підтримка і мотивація»: TAYANNA про цінності, які повинні панувати у відносинах

Мені хочеться, щоб, насамперед, в мого сина було дитинство. Хай він скільки хоче лежить у ліжку, скільки хоче спить, грається або дивиться мультфільми. Далі – займатися тайм-менеджментом і планувати свій день від початку і до кінця: присвячувати себе спорту, мистецтву чи музиці, як в його випадку. 

Головне у відносинах – це… склероз. Якщо ти швидко забуваєш про те, через що ти посварився зі своєю коханою людиною, то це значить, що ти її по-справжньому кохаєш і готовий будувати з нею відносини, а не просто займатися сексом.

Знаєте, як в анекдоті: « Вам хотілося розлучитися зі своїм чоловіком? Розлучитися – жодного разу, а от вбити – авжеж». Ідеальні відносини, які транслюються із фільмів чи з глянців, коли ніхто ні з ким не свариться, коли всі люблять один одного і цілують один одного в п’яту точку, це щось із розряду казки.

Я за справжні відносини в сім'ї. У стосунках між чоловіком і жінкою буває різне, і все залежить від того чи хочуть люди бути разом. Якщо вони хочуть цього, то вони будують відносини та проживають разом всі проблеми, які можуть траплятися на їхньому шляху.

Головне в праці – це… стимул. Це має бути твоє улюблене хобі, яке в результаті ти робиш краще всіх і завдяки цьому заробляєш гроші.

/storage/shares/uploads/files/_07A1582%202.jpg

Головне в домі – це… затишок. Це має бути те місце, куди ти повертаєшся навіть з п’ятизіркового готелю all inclusive, і відчуваєш себе там найщасливішою людиною. Це має бути якась своя особиста атмосфера, якийсь свій особливий запах, якісь речі, які ти дуже любиш. Але найважливіше – це, звичайно, люди, яких ти любиш і до яких хочеться повертатися.

В ТЕМУ: «У меня многогранная женская судьба с разочарованиями» - Татьяна Литвинова о личном

Головне в пісні – це… душа і хук. Це я вам кажу не тільки, як співачка, а й як радіо- і телеведуча.

Головне у відпочинку – це… його наявність. Я не була у відпустці півтора роки. Лише минулої весни мені вдалося на три дні вирватися з сім’єю на відпочинок до  Іспанії. Мої хлопці навіть почали на мене ображатися за те, що робота займає в мене дуже багато часу. Але я пообіцяла їм, що цього року, після виходу моєї пісні «Сукня біла» та відеокліпу, ми обов’язково поїдемо кудись до океану.

Style Оля Цибульська – MILLIANERA

Фотограф: Михаил Федорак

Локация съемки: Шоурум FREEDOM в ЖК Бульвар Фонтанов

Предыдущий пост
Павел Зибров
Совсем не узнать: Павел Зибров сбрил усы
Следующий пост
Лилия Ребрик
Беременная Лилия Ребрик рассекретила имя будущего ребенка

Новости партнёров

Fresh

Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.
Астрология

Китайский гороскоп на апрель 2024 года: что ждет каждого из нас

Апрель 2024 года будет сложным месяцем! Он ознаменован коридором затмений, в который мы уже вошли, и мы все будем почти весь месяц развиваться и жить под влиянием Ретроградного Меркурия!
Астрология

Таро прогноз на апрель 2024 года: что ждет вашего знака Зодиака

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.