Дует року: Олег Винник і Потап записали гімн до всіх українських весіль

Олег Винник
Кожен справжній український чоловік вважає, що найкращий день в житті ‑ це день його народження. Але доки не зустріне своє кохання…

"Найкращий день" – скажений трек від справжніх українських чоловіків. Харизматичні й талановиті артисти Олег Винник і Потап представляють легку, веселу пісню для всіх, хто живе з романтикою у серці, пам’ятає дати та щиро відзначає день весілля. 

В ТЕМУ: Спецпроект «Дневник актера»: Георгий Петренко: «Любовь – это топливо для творчества, без нее далеко не уедешь»

У ній лунають нотки всіх чуттєвих "медляків" та весільних мелодій, українських народних та сучасних танцювальних пісень. 

/storage/shares/uploads/files/%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B3%285%29.jpg

Композиція стала другим офіційним саундтреком до повнометражної комедії "Скажене Весілля", в якій зіграли артисти. Прем’єра фільму в усіх кінотеатрах України відбудеться 4 жовтня 2018 року. 

Після того, як я побачив сцену з Олегом у фільмі, одразу зрозумів, що бути дуету! Ми зустрілися, все обговорили, і вже наступного дня куражно, весело і "по-скаженому" записали пісню на студії. Взагалі, унікальна ситуація, коли два різнохарактерні харизматичні чоловіки зустрічаються на одному знімальному майданчику: співають, танцюють та грають на музичних інструментах. Кліп вийшов дуже файним!

говорит Потап. 

/storage/shares/uploads/files/%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BF%2811%29.jpg

В ТЕМУ: А как же «Все буде добре»? Надежда Матвеева сменила профессию

Я дуже щасливий і задоволений, що все відбулося так легко та весело. Коли разом збираються драйвові люди, котрі знаходяться на одній хвилі відбуваються справжні речі, які звуться творчістю. Але найголовніше, що нас об’єднує бажання нести любов!

добавляет Винник.

Фото в тексте: Instagram.com

Давай дружить в Инстаграм!

Предыдущий пост
Зважені та щасливі 8
«Зважені та щасливі 8»: кто покинул шоу в 3 выпуске - 13.09.2018
Следующий пост
Григорий Решетник
«В него можно влюбиться»: Григорий Решетник рассказал о новом герое шоу «Холостяк 9»

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.