Історична для нас подія: АНТИТІЛА зібрали прихильників на перший стадіон

АНТИТІЛА
У суботу, 25 травня популярний український гурт АНТИТІЛА представив концертне шоу «Hello», зібравши на стадіоні «Арена Львів» близько двадцяти тисяч прихильників.

Це був перший концерт стадіонного туру гурту АНТИТІЛА в підтримку нового альбому «Hello». Підготовка до стадіонного туру тривала майже два роки, адже після фінального концерту попереднього туру «Сонце» музиканти одразу почали планувати, а згодом і активно втілювати в життя ідею стадіонного туру. Тепер можна впевнено сказати, що їм вдалося здивувати своїх прихильників. 

/storage/shares/uploads/files/2019-05-25%2011.37.28%202.jpg

В ТЕМУ: Экс-жена Потапа рассекретила своего нового бойфренда-красавца

Концертне шоу «Hello», режисерами, якого виступили Антитіла та Анна Обоянська - це новий формат концертів Антитіл, що вже вразив львів‘ян масштабами сценічної конструкції, розмірами екранів, кількістю світлового обладнання. Незмінними залишилися пісні, якісний живий звук, енергетика музикантів, а також відверті слова фронтмена Тараса Тополі зі сцени. 

/storage/shares/uploads/files/2019-05-25%2011.37.25%201.jpg

Фанати гурту АНТИТІЛА отримали якісне live-show з візуальними та графічними ефектами, що повністю занурювали в атмосферу пісень, окрім того музиканти провели візуальний тур 10-річною історією групи. Завдяки технічному партнеру туру, компанії PR Music, АНТИТІЛА перші в Україні презентували на концерті найсучасніше звукове та світлове обладнання, яке займає лідируючі позиції в світі у своєму сегменті.

В ТЕМУ: Настя Каменских призналась о пополнении в семье своему звездному другу

Концертну програму вечора відкрили спеціальні музичні гості - відомий рок гурт з Польщі CHEMIA та талановитий український артист MELOVIN. 

/storage/shares/uploads/files/A-109.jpg

Програма гурту АНТИТІЛА тривала близько двох з половиною годин. Музиканти презентували новий альбом «Hello». Окрім вже відомих хітів «TDME», «Вірила», «Лови момент», «LEGO», гурт виконав й  інші пісні з нової платівки, а також зіграв хіти з попередніх альбомів.   

/storage/shares/uploads/files/DIF_2019-05-25%2022.12.49.jpg

Історична для нас подія. Це табуни мурах по тілу від стадіонного хору, коли разом з тобою і часто замість тебе люди співають пісні. Це неймовірне усвідомлення того, що для цих десятків тисяч людей наша музика має значення і займає важливе місце у житті. Я бачив дуже багато родин із малечею на трибунах, я бачив дітей і підлітків які співали слова всіх пісень. А ще, половину концерту і фан зона і трибуни шалено танцювали і стрибали. Іноді я навіть переживав за безпеку. 

/storage/shares/uploads/files/DIF_2019-05-25%2021.30.23.jpg

Нюанс ще й  в тому, що сам концерт на «Арена Львів» був під загрозою зриву, ми про це не говорили, але дехто вважав що спорт і футбольний матч на новому газоні стадіону важливіший за музику. Але, на щастя, все вдалося владнати і ми змогли відстояти концерт, хоча й пішли на обмеження щодо половини стадіону, мінімізувавши загрози для газону і майбутнього матчу збірної України. 

/storage/shares/uploads/files/2019-05-25%2011.37.20%201.jpg

В результаті все відбулося, і ми ще раз переконалися, що для тисяч людей АНТИТІЛА - більше ніж музика

- поділився враженнями Тарас Тополя.  

Нагадаємо, стадіонний тур у підтримку альбому «Hello» відбудеться у п’яти містах України. Відчути атмосферу концертного шоу «Hello» зовсім скоро зможуть глядачі інших міст: 7 червня у Харкові, 15 червня у Полтаві, на День Незалежності в Одесі та 17 листопада у столиці.

Фото в тексті: Pr&Promo АНТИТІЛА (Андрій Максимов, Володимир Якимчук)

Предыдущий пост
Ирина Горовая
Экс-жена Потапа рассекретила своего нового бойфренда-красавца
Следующий пост
Оля Полякова
Оля Полякова украсила обложку журнала «Единственная»

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.