6 ознак, що він тебе зраджує

измена
На жаль, виходячи зі статистики, 80% українських чоловіків зраджують своїх коханих. Це ще не значить, що твій чоловік саме такий. Пропонуємо перевірити його за характерними ознаками зради.

Як би чолові не намагався приховати зраду, є кілька типових проявів, які можна помітити, якщо придивитися. 

Ставлення до тебе

Чоловіки обожнюють розповідати, що вони полігамні. Насправді ж, мало хто здатен однаково ставитися до двох жінок одразу. І якщо кохання та пристрасть дістаються іншій, до тебе почнуться або претензії та охолодження, або несподіване потепління у вигляді подарунків, квітів. Через почуття провини.

Звичайно, одну сварку чи один букет не можна віднести на рахунок коханки, але якщо це стало постійним, варто задуматися.

/storage/shares/uploads/files/shutterstock_1011204079.jpg

Нові хобі

Всі ми пробуємо час від часу щось нове. Але якщо чоловік несподівано чимось захопився, ще й таким, до чого не мав хисту і чим не займається ніхто з його друзів, варто подумати: а хто ж його на це надихає?

Відсутність алібі

Він затримується на роботі, кудись подорожує, але час від часу його відлучки мають усе менше логіки? Так, брехати постійно — не легко. Саме тому якщо він зраджує тебе деякий час, нескладно буде помітити невідповідності у його плануванні часу. 

/storage/shares/uploads/files/shutterstock_493869982.jpg

Презервативи

Якщо ви не використовуєте презервативи у якості контрацептивів, а чоловік їх має, варто задуматися, навіщо вони йому.

В ТЕМУ: 

Часто чоловіки кажуть, що це презервативи їх друга, але навіщо одній дорослій людині віддавати свої презервативи другові? Явний «прокол».

Небажання сексу

У розповідях кожен чоловік — жеребець. Але більшість не тягне двох коханок одночасно, особливо після 30 років. Отже, якщо ваше сексуальне життя скінчилося і він не згоден виконувати свій подружній борг, варто замислитися — чому. 

/storage/shares/uploads/files/shutterstock_1070850704.jpg

Прихована переписка

Якщо він зникає у ванній кімнаті з телефоном, або ховає від тебе екран комп'ютера, коли ти проходиш повз, можливо, він листується з тим, про кого тобі знати не треба. Навряд це його троюрідний дядечко, якого ти недолюблюєш. Особливо, якщо таємна переписка — регулярна. 

В ТЕМУ: 

Звичайно, навіть усі ці приклади у сукупності не значать, що він тебе зраджує. А просто додатковий привід замислитися і поговорити з чоловіком відверто.

Предыдущий пост
поцелуй
Французский поцелуй: соблазнительная техника в 3 приема
Следующий пост
член
14 неожиданных фактов о мужском члене

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Я не потерплю клевету»: Алина Доротюк рассказала о звездных интервью и хейте

Между раундами шоу «єПитання» журналистка Алина Доротюк также рассказала, в каком случае вступает в дискуссию с комментаторами.
Психология

От робототехники до арт-терапии: как в Школе Супергероев учат маленьких пациентов больниц

Современный образовательный процесс сложно представить без творчества.