Сік 'Садочок' запрошує до гри!

Сік 'Садочок' запрошує до гри!
!
Хто ж не любить пити сік! Цей смачний і освіжаючий напій подобається малим і дорослим – за різноманітність смаків та освіжаючу прохолоду влітку, за тепло сонячних фруктів та овочів узимку. Навіть у звичайний день сік може викликати теплі, приємні емоції або спогади, адже без нього не обходиться жодне сімейне свято, і багато хто з нас звик до цього з самого дитинства.

Сік купується для всієї родини, його обирають, враховуючи вподобання як дітлахів, так і батьків, дідусів, бабусь. Догодити усім – непросто, але є сік, якому віддають перевагу українці. Це  «Садочок». Улюблений сік України – так можна сказати про нього. Воно й не дивно, адже кожна   третя склянка соку, що випивається в Україні, є склянкою соку «Садочок»*.

У «Садочку» є з чого вибирати – існує чимало різних соковитих смаків. Та який фрукт ми згадуємо найпершим? Мабуть, усе ж яблуко. Саме яблучний сік ми п’ємо з дитинства, саме на яблука така родюча наша земля.

Яблука до вподоби не тільки дітям та дорослим. Ще їх полюбляють маленькі симпатичні їжачки. Саме тому бренд «Садочок» обрав своїм символом цю кумедну та допитливу тваринку. Ви також можете пограти з їжачком, який прагне назбирати якомога більше яблук у новій інтерактивній грі  «Яблучний дощ у нашому Садочку» ( http://www.sadochok.ua/promo). Неодмінно пограйте самі й покажіть своїм діткам!

Вертлявий їжачок, збираючи з вашою допомогою стиглі, соковиті яблука, не лише покращить вам настрій, а й виграє для вас соковиті подарунки. Завдання гри просте – зловити якомога більше стиглих яблук, а втратити не більше трьох. Буває, що з дерев падають гілочки або погані яблука – їх ловити не треба, вони заважають маленькому їжачку. Легка та весела гра «Яблучний дощ» допоможе вам розважитися і відчути всю приємність яблуневого саду.

«Садочок» не тільки пропонує українцям якісний, смачний сік, вироблений з любов’ю, а й дарує щиру радість гри та насолоду! 

*Оцінка та розрахунки ТОВ «Сандора» частково базуються на даних, що містяться в звітах Nielsen по аудиту роздрібної торгівлі у категорії «соки» за періоди: кумулятивний рік:  Липень 2012 – Червень  2013, у відношенні до ринку міської частини населення на території  України, дійсно на 25.07.13. «ACНІЛЬСЕН ЮКРЕЙН».
 

Предыдущий пост
Как закаливать новорожденного: советы педиатра
Как закаливать новорожденного: советы педиатра
Следующий пост
Как одеться маме на 1 сентября: 5 элегантных идей (фото)
Как одеться маме на 1 сентября: 5 элегантных идей (фото)

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.