Шоу Холостяк 4: что о Константине Евтушенко думают девушки (фото)

Шоу Холостяк 4: что о Константине Евтушенко думают девушки (фото)
Первый выпуск шоу «Холостяк 4» уже состоялся – 7 марта, в канун Международного женского дня. И мы уже приблизительно знаем, какие девушки нравятся Константину Евтушенко. На страничке главного героя ВКонтакте его поклонницы после первого выпуска активно обсуждали Костю. И вот какие комплименты и критику оставили.

Julia Opara

Я хочу відмітити те, як чудово Костянтин володіє українською мовою. Це було так дивно, вперше на проекті такий холостяк! Він мене здивував, не очікувала, але це приємно вразило) Я також з Західної України. Особистість він дуже цікава, відразу видно впевнений, успішний і готовий відстоювати свою думку! Так тримати!

Анжела Колесникова

Холостяк нарешті дуже гарний і розумний. Но я не хотела б быть там, чтоб меня выбирали с 25,ведь порой и жизни не хватит чтоб человека узнать, да и ты не всегда сможешь открыться так быстро...

Лиля Мороз

Холостяк справжній джентельмен... Як на мене по поведінці він найкращий з усіх 3 холостяків... Дуже витриманий, справжній «жіночий» психолог... На мою думку йому буде гарно з простою, душевною дівчиною... Без усього цього гламуру, пафосу....

СМОТРИ Первые фото с съемок

Емілія Вацко

Костя, я впевнена в тому, що душею Ти назвичайно «чиста» та порядна людина. Божого благословіння у всіх Твоїх починаннях!

Марта Татарина

Цей сезон зовсім інший буде! Перший випуск мені дуже сподобався!!!!! Костя чудовий... Якщо так дальше буде розбиратись в дівчатах, то думаю в нього є всі шанси до кінця року створити сім"ю!!!!

Юлія Савчин

Нарешті перший холостяк з України тим більше зі Львова, дуже приємно!!! Саме більше звичайно вражають ті дівчата, які щирі, без всяких масок, силіконів, і так далі...

СМОТРИ Все фото Константина Евтушенко

Татьяна Будзинская

Шоу цікаве, але не справжнє. Складається таке враження, що всі дівчата як з обгортки журналу. І мені не дуже віриться, що такий холостяк не зміг знайти собі дівчину в реальному житті без камер.

Мар'яна Комарницька

Це було неймовірно!!! З нетерпінням чекаю п'ятниці!!)))) з Вашим вибором Костя я згідна, залишилися справді чудові дівчата, найбільше подобається Аля, яка прийшла з Марчиком, і Юля та що подарувала вам печенька... дуже гарні дівчата!!! І Ви Костя – неперевершенні, мені Ви дуже сподобалися!!!)))

Olya Gulinska

Не подобається зарозумілість деяких дівчат і їх хитрість. Але рада, що є гідні люди, на прикладі яких можна чомусь навчитись. Подобається дуже те, що Костянтин цінує щирість і сам є щирим.

Мариночка Блондиночка

В трьох попередніх холостяках я розчарувалася..., але на цього львівського красеня маю надію...))) Молодець, що говорить українською...!!!

Орфография авторов сохранена.

СМОТРИ ФОТО Всех участниц, которых выбрал Константин

 

ФОТО: vk.com/kostyantynyevtushenko

Предыдущий пост
Как правильно выбирать косметику, если кожа склонна к аллергии
Как правильно выбирать косметику, если кожа склонна к аллергии
Следующий пост
Дита фон Тиз в реальной жизни: небольшой животик и круглые щечки (фото)
Дита фон Тиз в реальной жизни: небольшой животик и круглые щечки (фото)

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.