Как нейтрализовать ребенка: личный опыт певицы Росавы (фото)

Как нейтрализовать ребенка: личный опыт певицы Росавы (фото)
Популярная украинская певица Росава, автор и исполнитель альбомов для детей «Колисанки» та «Радість», поделилась веселым проверенным способом, как занять маленького ребенка на длительное время. Читаем, улыбаемся и мотаем на ус!

Довгенько я не писала, за що перепрошую. самі знаєте як воно буває, коли день до вечора і знову день. Та й події буремні в країні не сприяють зосередженню та написанню. А поділитися є чим.

Власне, ця публікаця про те, як можна для себе викроїти зайвих 20-30 хвилин щоденно, поки дитя собі бавиться, а головне, з користю для себе проводить час  і мамі не заважає.

Модне слово нейтралізація!

Пилосос – у нашому випадку – це незамінний прилад для нейтралізації. вочевидь, тим, у кого діти бояться цього техномонстра, мій досвід мало чим зарадить,хоча спробувати завжди можна.

Якщо у 6-8 місяців Радко до нього повзав і оглядав з усіх боків, тицяючи у всі дірочки та натискаючи на усі цікаві кнопочки, то як став ходити, просив відкривати шафу, і хвилинами зависав біля чудотехніки. Можливо, секрет такого інтересу криється в тому, що зазвичай пилососив чоловік, а тому цікавість перемагала страх. Згодом це стала робити хатня робітниця, і інтерес до електрослона поглибився.

Зараз я витягаю йому пилосос і вмикаю, а він дуже старанно пилососить. Переважно підлогу, килим дається важче, а тому неохоче. Малюк робить це на повному серйозі, роблячи важливу хатню справу. Отож і дитина зайнята, і в хаті чистіше. Часом складніше забрати у нього пилосос, аніж дати.

Єдина умовність полягає в тому, що витягаю пилосос на його прохання. А це значить, що саме зараз у мене є 20-30 хвилин нанести маску на обличчя і почитати кілька сторінок есеїстики Забужко.

Продолжение увлекательного опыта читай на сайте 4mama.com.ua

Предыдущий пост
Что такое атопический дерматит?
Что такое атопический дерматит?
Следующий пост
Шашлычки из креветок в сковороде. Рецепт
Шашлычки из креветок в сковороде. Рецепт

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Я не потерплю клевету»: Алина Доротюк рассказала о звездных интервью и хейте

Между раундами шоу «єПитання» журналистка Алина Доротюк также рассказала, в каком случае вступает в дискуссию с комментаторами.
Психология

От робототехники до арт-терапии: как в Школе Супергероев учат маленьких пациентов больниц

Современный образовательный процесс сложно представить без творчества.