Хто зверху: Притула эмоционально откомментил уход Ольги Фрейму (фото)

Хто зверху: Притула эмоционально откомментил уход Ольги Фрейму (фото)
Недавно стало известно, что ведущая Ольга Фреймут покинула шоу «Хто зверху?». Многие поклонники Ольги были разочарованы новым выбором ведущей, которой после длительных кастингов стала Екатерина Варнава.

По этому поводу Сергей Притула, актер и знаменитый телеведущий, написал большой пост в социальной сети и многое объяснил, причем довольно жестко и даже категорично.

«Панове, вітаю! Сиджу осьо вичитую Ваші коментарі щодо Варнави. Не скажу, що дуже здивували, чогось подібного я й очікував.

Тепер легенько тако всі видихнемо і поговоримо ось про що.

1) Ольга Михайлівна пішла на 1+1. Якго дідька писати "йдіть домовтеся з Фреймут"? Чи Ви реально думаєте, що це в моїй комптенції:)? Ні, друзі в мене стільки грошей немає:))).

2) Я сам є великим противником "сусідів-заробітчан" на наших каналах. І от вперше за 9 років на ТБ зіткнувся із такою ситуацією, коли немаю чим крити: Варнава реально була найкраща на кастингах. Повірте, питання затвердження ведучої на цей проект - це питання, яке вирішує не одна людина, а потрібне погодження цілої групи людей. І всі одностайно після трактів сказали - Варнава.

3) Ви також мусите розуміти, що було дуже багато дів українського шоубізу, які принципово відмовлялись вести "ХЗ?", усвідомлюючи, що їх будуть порівнювати з Фреймут і, зважаючи на наші з нею стосунки і хімію в кадрі, порівняння було б не на користь молодиць. І таких, повірте, було багато. Тож перестаньте писати одні чи інші прізвища, половина з них у списку нерішучих:).

4) Дехто навіть не ризикував іти на кастинг, позаяк, люди мають насиджені місця і впевненість у завтрашньому дні, а тут невідомо - буде щось після "ХЗ?" чи не буде.

5) Варнава по батькові - українка. Українську розуміє чудово, принаймні мене:). Чи є їй сенс в авральному порядку вчити українську, щоб потім бекати-мекати в кадрі? На моє переконання - ні. У Катрусі чудове почття гумору і вона прекрасна у імпровізації. А імпровізація передбачає блискавичність!

6) Рішення прийняте і відміні не підлягає.

І ще, патріоти мої хороші і щирі. Як всі так люблять Україну, то чого на Тавріях не їздимо, а все на БМВ заглядаємось:)? Ага, і я про те саме... Все, можете закидувати тапками:). Люблю Вас дуже моцно!»

Так что вскоре в любимом шоу мы увидим новую ведущую Катю Варнаву и оценим, сможет ли Катя затмить Ольгу Фреймут.

ФОТО: facebook.com/serhiyprytula
 

Предыдущий пост
Пасха 2014: вкусный и простой рецепт домашней колбасы
Пасха 2014: вкусный и простой рецепт домашней колбасы
Следующий пост
Названы победители национальной Премии Retail Awards 2013 «Выбор потребителя»
Названы победители национальной Премии Retail Awards 2013 «Выбор потребителя»

Новости партнёров

Fresh

Астрология

Что, согласно нумерологии, готовит для нас апрель 2024 года

На что следует обратить внимание в апреле, чтобы войти, а вернее ворваться на волне успеха?
Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.