Мій малюк зможе: первые победители рассказали о закулисье шоу (фото)

Мій малюк зможе: первые победители рассказали о закулисье шоу (фото)
У першому ефірі шоу "Мій малюк зможе" перемогу виборола надпозитивна сім'я - трирічний Данило Лесько з батьками – Жанною та Романом. У інтерв'ю нашому сайту мама кмітливого хлопчика розповіла, що їх із чоловіком вразило на шоу та чому найбільше тішився їхній малюк.

- Що було для вас найбільшим відкриттям під час зйомок?

- Хороша організація і позитив людей. Перед виходом на знімальний майданчик ми всі взялися за руки, почали стрибати і співати. Це допомогло подолати хвилювання і постати перед глядачами із чудовим настроєм.

- А що найбільше сподобалося вашому Данилку?

- Він у неділю дивився з нами шоу і казав: "Мама, я хочу до "Ільми" або "Мамо, а де мій літачок?" Йому дуже сподобалася участь, дітки, він отримав віру в себе. Та й ми тепер знаємо, що наш малюк точно все може. А ще на шоу він уперше спробував солодощі: печиво з шоколадом і бісквіт.

- Які моменти лишилися поза кадром?

- Якось Ірма запитала Данилка: "А який це колір?" А він відповів: "Blue". Ведуча дуже здивувалася, що дитина у такому віці знає кольори англійською.

- Що сказали ваші рідні, коли побачили вас по телевізору?

- Тільки-но шоу вийшло в ефір, усі соцмережі, де я зареєстрована, почали розриватися (сміється). Та й телефон не замовкав. Я і досі відписую людям. Родичі були надзвичайно раді. Вони в захваті від нашої участі!

- На зйомках ви сказали, що покладете приз на депозит. Плани не змінилися?

- Ні! Обов'язково! У нашого тата завтра вихідний, тож ми підемо разом і покладемо гроші. Досі не можу повірити, що ми приїхали додому із сотнею тисяч. Адже, коли наважилися на участь у шоу, уявлення не мали, що можемо виграти гроші. І тільки на другому етапі кастингу зрозуміли, що приз проекту – 100 000. Ми ж просто хотіли поїхати на телебачення з малюком, розважитися та отримати нові враження. Я випадково зайшла на сайт "1+1", випадково зареєструвалася на кастинг. Низка таких збігів привела нас до позитивних емоцій і до перемоги.

- Чим потішили Данилка після зйомок?

- Він дуже хотів літачок, із яким був у кадрі. Тож вирішили купити ідентичний. Ви не уявляєте, як довго ми шукали того літака! Нам допомагали всі. Режисер сказав: "Я вам знайду той літак, тільки б всі задоволені були". Але у велетенській гральній кімнаті, де купа машинок, ведмедиків, ляльок, цього зробити так і не вдалося. Тож накупили Данилкові безліч видів інших літачків (сміється). Тепер у нього всі вони асоціюються із "Мій малюк зможе" і з "Ільмою".

- Як ви виховуєте свого сина? Що вважаєте найважливішим?

- Раніше я думала, що великий багаж знань. Ми вчили Данила англійської, водили його на плавання, на всякі курси раннього розвитку. Але, дякувати Богу, я порозумнішала. І тепер вважаю, що найважливіше - розуміння світу. Я хочу, щоб син не тільки знав, що у котика є вусики, а й тямив, для чого вони йому потрібні. Так, англійська мова, вміння рахувати, знання планет і того, яка гора найвища – має значення. Але без почуттів це все нічого не дасть. Тепер ми акцентуємо на значно простіших речах. Хоча, звичайно, поєднуємо їх із навчанням. Ми намагаємося розвивати в синові любов до світу й любов до мами з татом.

- Як вам вдається бути такими дружніми?

- Я максималістка. І від сина й чоловіка вимагаю дуже багато. А татко - проста й добра людина, яка любить нас просто за те, що ми в нього є. І от мій максимум і його позитив єднаються в таку дружню сім'ю.

- Після участі в шоу ви зрозуміли, що ваш малюк може все. Що ще з чоловіком ви взяли від проекту?

- Завдяки шоу ми навчилися ще краще розуміти одне одного, а також зрозуміли, що наші душі об'єднані десь на вищому рівні. Що в нас щось більше, ніж дружба, більше, ніж любов, більше, ніж сім'я.



ФОТО: 1plus1.ua

Предыдущий пост
Почему не спится летом
Почему не спится летом
Следующий пост
Завтрак: 5 причин не отказываться
Завтрак: 5 причин не отказываться

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.