Тенотен - сила та настрій кожного дня!

Тенотен - сила та настрій кожного дня!
!
Іноді життя пригнічує. В результаті стресів, емоційних навантажень і неврозів все більша кількість людей стають схильні до депресивних станів. Вчені назвали депресію «хворобою» ХХІ століття.

Під час депресії у людини може виникати відчуття тривоги або розпачу, знижується самооцінка, може бути втрата апетиту та ваги. Людина стає дратівливою або, навпаки, байдужою до всього навколишнього світу.

Також змінюється і загальна поведінка: знижується концентрація уваги, втрачається працездатність і можливість проводити цілеспрямовані дії. Дуже часто на цьому ґрунті формуються шкідливі звички: вживання спиртних напоїв, куріння.

Від звичайного пригнічення депресія відрізняється тим, що людина не може впоратися з нею самостійно. Депресію необхідно лікувати. Мало хто знає, що деякі заспокійливі препарати (наприклад, які містять валеріану),  протипоказані при депресії. Справа в тому, що заспокійливі препарати можуть призвести до рухової та емоційної загальмованості, що ще більше посилить депресивний стан.

На допомогу прийде  безрецептурний лікарський засіб Тенотен, який має антидепресивну дію. Тенотен покращує працездатність та переносимість психоемоційних навантажень, зменшує дратівливість та нервову напруженість.

Тенотен допомагає підвищити концентрацію уваги та пам'ять. Що дуже важливо, Тенотен  не викликає загальмованості та дозволений до застосування навіть водіям. Курс лікування препаратом Тенотен складає – 1-3 місяці; при необхідності курс лікування можна продовжити до 6 місяців або повторити через 1-2 місяці.

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням обов’язково прочитати інструкцію та проконсультуватись з лікарем. Зберігати в місцях недоступних для дітей.
РП МОЗ України UA/4206/01/01

САМОЛІКУВАННЯ

МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ

ВАШОГО ЗДОРОВ’Я

Предыдущий пост
Как за 10 дней похудеть на 5 кг без вреда для здоровья
Как за 10 дней похудеть на 5 кг без вреда для здоровья
Следующий пост
SALE! SALE! SALE! Праздник Шоппинга приближается!
SALE! SALE! SALE! Праздник Шоппинга приближается!

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.