Київські школярі збирають кошти на мурал на честь Героїв Небесної Сотні

Київські школярі збирають кошти на мурал на честь Героїв Небесної Сотні
У столичній школі відбудеться благодійна дитяча барахолка. Зібрані кошти діти витратять на створення нового стріт-арту в центрі Києва.

23 травня у Новопечерській школі за адресою Драгомирова 9-Б відбудеться благодійна дитяча барахолка. Під час події діти будуть продавати вироблені власноруч речі, а також ті, що були у використанні. На учасників та гостей чекають майстер-класи, музика, концерти, сюрпризи та смачні частування.

Подія є благочинною - гроші, які виручать з продажів, будуть спрямовані на благоустрій міста. За бажанням учнів це - художній розпис стіни у Сквері Небесної Сотні, який зробить один з найталановитіших стріт-арт художників у світі Олександр Фарту, відомий як Vhils. Художник погодився приїхати до Києва та вже працює над ескізом на тему Майдану і Небесної сотні.

 

Особливістю дитячої барахолки є те, що діти не лише беруть в ній участь, але і є організаторами. Для того, щоб підготувати подію учні самостійно готують дизайн, планують оформлення простору та музичний супровід, а також реєструють учасників. Опанувати необхідні навички учням допомагають експерти у різноманітних галузях зі складу співробітників школи та громадської організації “Місто-сад".

“Барахолка - це проект до Дня лідерства, під час якого ми відсвяткуємо здобуття звичок прогорами "Лідер в мені”. Задля організації події зусилля об'єднали всі учні: від дошкільнят до старшокласників, а також їхні батьки, учителі, співробітники школи та представники громадської організації “Місто-сад”. Ми дуже раді, що діти працюють над таким проектом, і хочуть використати кошти для хорошої справи, адже це прояв справжнього лідерства”, - відмітила директор школи Ірена Корбабіч-Путко.

Дитяча благодійна барахолка відбудеться за підтримки громадської організації «Місто-сад».

 

Подія триватиме з 11:00 до 14:00 за адресою вул. Драгомирова 9-Б.

Вхід вільний для всіх.

 

фото предоставлено: Оксана Чивуріна

 

Предыдущий пост
Как снять тяжесть в ногах и справиться с отеками: профилактика варикоза
Как снять тяжесть в ногах и справиться с отеками: профилактика варикоза
Следующий пост
Мороженое, от которого не поправляются: рецепт от Гвинет Пэлтроу
Мороженое, от которого не поправляются: рецепт от Гвинет Пэлтроу

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.