У Сквері Небесної сотні влаштують свято для дітей учасників АТО та вимушених переселенців

У Сквері Небесної сотні влаштують свято для дітей учасників АТО та вимушених переселенців
31 травня о 12:00 ГО «Місто-сад» та проект «Юні. Діти понад усе» за пітримки широкого кола партнерів влаштують для дітей учасників АТО та дітей вимушених переселенців День Києва у Сквері Небесної сотні (вул. Михайлівська 24-26).

На дітей чекають майстер-клас з виготовлення листівок від студії Shkinder, музика, пригощання і фотосесія у спеціально оформленому просторі.

«Наш проект орієнтовано на єднання та розвиток заради спільного майбутнього дітей учасників АТО та дітей вимушених переселенців. Через мистецтво ми намагаємося інтегрувати їх у нове середовище, наповнити життя дітей радістю творчості та пізнання» - відзначила Ольга Білецька, засновник проекту «Юні. Діти понад усе».

Також у Сквері розміститься виставка дитячих робіт просто неба. Переможці конкурсу дитячого малюнку «Моє місто Київ», який проводила творча майстерня «Артос» представлять свої роботи відвідувачам свята.

«Ми мріємо про вільну Україну, в якій людей об’єднують загальнолюдські цінності, а не роз’єднують нав’язані політичні погляди. Наша присвята Небесній сотні - це об’єднання людей заради кращого майбутнього, щастя і сміх дітей з усієї України. Тому ми раді запрошувати до Скверу саме родини вимушених переселенців та учасників АТО» - розповіла Женя Кулеба, засновник проекту Місто-сад.

Свято є благодійним.

 

Місце проведення: СКВЕР НЕБЕСНОЇ СОТНІ, вул. Михайлівська 24-26

Години роботи: 31 травня - 12.00 – 14:00

 

Про Місто-сад

Місто-сад – це ініціатива, присвячений модернізації умов для життя в Україні через створення та розвиток якісних громадських просторів. Актівисти ініціативи спонукають, підтримують та поширюють співпрацю місцевих громад для створення та облаштування скверів, площ, набережних та інших місць загального користування.

Головним проектом, що вже реалізовано ініціативою, є створення СКВЕР НЕБЕСНОЇ СОТНІ на місці смітника самому серці Києва виключно силами громади та волонтерів.

Про проект Юні. Діти понад усе.

"Проект Юні. Діти понад усе" спрямований на єднання та розвиток заради спільного майбутнього дітей учасників АТО та дітей вимушених переселенців.

 

фото shutterstock

Фото: Олена Сапонова

Предыдущий пост
Гороскоп на сегодня 28 мая: предсказание в одной фразе
Гороскоп на сегодня 28 мая: предсказание в одной фразе
Следующий пост
28 мая - 11 лунные сутки: сегодняшняя встреча может оказаться судьбоносной
28 мая - 11 лунные сутки: сегодняшняя встреча может оказаться судьбоносной

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.