У Сквері Небесної сотні влаштують Садове чаювання з ведмедиками

У Сквері Небесної сотні влаштують Садове чаювання з ведмедиками
14 червня з 11:00 до 20:00 ГО «Місто-сад», Фестиваль Структура та проект «Юні. Діти понад усе» за пітримки широкого кола партнерів влаштують Садове чаювання - тедді-пікнік у Сквері Небесної сотні (вул. Михайлівська 24-26).

Є давня європейська традиція - Garden Party - дружні та невимушені посиденьки з друзями в саду, пікніки з чаюванням, крокетом чи бадмінтоном, валянням на пуфіках та неспішними розмовами. А у дітлахів є власні світські вилазки, нагода показати своїх улюбленців – ведмедиків, зайчиків, песиків чи навіть ляльок.

Організатори запрошують маленьких містян до Скверу Небесної Сотні вигуляти своїх плюшевих друзів. Дорослі теж можуть приєднатися і посидіти на галявині зі своїми іграшками. Садове чаювання в колі сім’ї та друзів присвячене чудовому Скверу і його відвідувачам.

З 11.00 до 20.00 у Сквері можна буде: розважатись і робити добрі справи, відпочивати, слухати музику та читати гарні дитячі книги, смакувати солодощі і запивати їх чаєм та лимонадом. Відвідувачі зможуть побачити колекційних та авторських ведмежат і познайомитись з їх творцями; почаювати разом із плюшевими ведмедями; взяти участь у воркшопах; послухати історію ведмедика Паддінгтона в оригіналі (з 14:00).

О 11.30 - 12.30 буде проведено захоплюючий ведмежатко-квест - пізнавальну пригодницьку гру, під час якої діти пересуваються від старту до фінішу, відповідаючи на питання та виконуючи завдання.

Також на Пікнік у Сквері завітає пересувний Плюшевий Госпіталь, аби надати невідкладну допомогу маленьким друзям. Усі іграшки, які потребуватимуть допомогу проконсультують, зашиють-заштопають і подарують нове життя.

Дорослі теж не будуть сумувати і зможуть повалятись на фантастичному газоні Скверу відпочити, купити щось цікаве та оригінальне для себе і своїх друзів, зробити безліч фото з улюбленою іграшкою у неймовірних краєвидах.

 

Стиль одягу: ретро-романтика

Замість вхідного квитка мати із собою плюшевого ведмедика*

*Це створить відповідну атмосферу та гарний настрій. Відвідучваиі не повинні віддавати їх замість квитка. Всі ведмедики залишаться зі своїми власниками.

Свято є благодійним. В рамках пікніку проект «Юні. Діти понад усе» організують воркшоп з мозаїки для дітей учасників АТО та дітей вимушених переселенців. Також на дітей чекають подарунки від киян, які долучилися до акції «Подаруй ведмедика дітям учасників АТО та вимушених переселенців».

Місце проведення: СКВЕР НЕБЕСНОЇ СОТНІ, вул. Михайлівська 24-26

Години роботи: 14 червня - 11.00 – 20:00

 

Рисунок: Даша Подольцева

Предыдущий пост
Как правильно хвалить и критиковать: 3 секретных правила, о которых раньше знали только психологи
Как правильно хвалить и критиковать: 3 секретных правила, о которых раньше знали только психологи
Следующий пост
Почему нужно попрощаться с полиэтиленом уже сегодня: узнай на арт-пикнике в парке Пушкина
Почему нужно попрощаться с полиэтиленом уже сегодня: узнай на арт-пикнике в парке Пушкина

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.