Мирослава Гонгадзе Prime Time: "Хочеться дати глядачам трохи свіжих думок та поживи для роздумів"

Мирослава Гонгадзе Prime Time: "Хочеться дати глядачам трохи свіжих думок та поживи для роздумів"
Проект "Prime Time" стартує на UΛ:Першому завтра, 10 вересня о 20.00. Люди, дії та рішення яких впливають на долю України – західні та українські політики, урядовці, експерти – саме їх запрошуватиме на розмову ведуча Мирослава Гонгадзе. Ми дуже чекаємо! Тому що знаємо: те, про що запитає Мирослава, не запитає більше ніхто. І ще: їй будуть відповідати, і вона покаже, що там усередині, розкриє людину у кожному.

Куди рухається країна, що думає про Україну світ та що керує людьми, які ухвалюють важливі рішення? Щотижня Мирослава Гонгадзе запитуватиме про це у своїх гостей. 

На прес-зустрічі, що відбулася напередодні запуску першого випуску "Prime Time", проект презентували Зураб Аласаніа - генеральний директор Національної телекомпанії України, Адріан Кармазин - керівник української служби Голосу Америки та Мирослава Гонгадзе.

 

Мирослава розповіла, як з'явився "Prime Time": "Я хотіла робити подібну програму вже давно. У програмах "Голосу Америки" я маю можливість спілкуватись з цікавими особами і речі, які вони розповідають, часто не потрапляють в ефір через брак часу. Нарешті з’явилася нагода – керівництво UΛ:Першого захотіло бачити подібний проект на телеканалі. Я довгий час ходила вагітна назвою програми і нарешті десь у травні з допомогою невеликого мозкового шторму з колегами ми зійшлися на назві "Прайм Тайм". Це буде сезонна програма інтерв’ю з людьми, які в тій чи іншій мірі впливали чи впливають на долю України. Це будуть не лише високопосадовці – планую запрошувати також експертів, послів. Я хочу не лише говорити про сьогодення та майбутнє – хочеться заглянути в історію новітньої України і почути людей, які її творили."

Мирослава наголосила на тому, що буде намагатися зробити калейдоскоп думок: "Український інформаційний простір трохи зациклений на власних проблемах, і хоч почасти, особливо в час кризи, це виправдано, все ж хочеться дати трохи свіжих думок та поживи для роздумів глядачам".

Ведуча не буде намагатися на щось розкручувати героїв, буде скоріше посередником між глядачем та героєм програми. Мирослава хоче не скандалу, а діалогу. Вона буде показувати особистість без надриву та істерики, буде відкривати нам героя, а не знищувати його на наших очах. Саме такої виваженої інтелектуальної подачі інформації зараз бракує на екранах.

Як все це може вплинути на українську ситуацію?

"Я сподіваюся, що вони вплинуть на глядача, дадуть йому додаткову інформацію з перших рук, сприятимуть мисленню і ухваленню власних обдуманих рішень."

До речі, перша програма - завтра. О 20.00. Мирослава поспілкується з Президентом України Петром Порошенком. 

Дивись онлайн промо-відео "Prime Time" з Мирославою Гонгадзе:

Источник на youtube: UA:Перший

Фото: прес-служба

 

НЕЗАБАРОМ на edinstvennaya.ua ексклюзивне інтерв'ю із МИРОСЛАВОЮ ГОНГАДЗЕ!

С

Предыдущий пост
Принц Гарри нашел любовь в африканских джунглях
Принц Гарри нашел любовь в африканских джунглях
Следующий пост
Лев Толстой: интересные факты из дневников писателя
Лев Толстой: интересные факты из дневников писателя

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.