Спробуй казку на смак: лінійка ексклюзивного морозива від «Три Ведмеді» та гурту KAZKA

Три Ведмеді
P
Спробувати казку на смак може кожен охочий. Все завдяки компанії «Три Ведмеді».

Ексклюзивна лінійка «казкового» морозива стала результатом колаборації компанії «Три Ведмеді» та українського гурту KAZKA. Морозиво з ароматом «Фіалка» на паличці, «Голуба малина» у ріжку та зі смаком «Лісові ягоди» у картонному стакані – нові смакові рішення, спеціально розроблені в рамках співпраці.

Для команди «Три Ведмеді» було вкрай важливо, щоб стилістика нових продуктів повністю відображала креативну концепцію популярного гурту та проєкту Kazka Svit, а морозиво асоціювалося зі справжньою казкою. Працюючи над новою лінійкою, наші спеціалісти надихалися творчістю гурту

– розповідає генеральний директор компанії «Три Ведмеді» Андрій Тищенко.

Три Ведмеді

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» з ароматом «Фіалка»

Так, ідея створення морозива з ароматом «Фіалка» виникла завдяки всесвітньо відомому хіту «Плакала». Новинка являє собою мусову основу з фруктовим наповнювачем з ароматом чорниці та глазур'ю ніжно-фіолетового кольору з легким ароматом фіалки, декоровану сублімованою ожиною.

Морозиво «Голуба малина» з’явилося у результаті прагнення поєднати знайоме з казковим і створити новий гастрономічний досвід для споживачів. Верхній шар – основа ніжно-блакитного кольору зі смаком «Голуба малина» з фруктовим наповнювачем з ароматом «Лохина». Всередині ріжка – біла мусова основа з ароматом ванілі, доповнена наповнювачем з ароматом «Голуба малина».

Для мене малина – це смак із дитинства. Смак, який викликає приємні асоціації з домом, затишком і турботою. Ми додали дрібку нашої KAZKA-магії. Так з’явилася «Голуба малина» – загадкова, незвична, з особливими нотками. Ми дуже задоволені результатом. Смак звучить несподівано, але, повірте, він казковий!

– ділиться солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька.

Три Ведмеді

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» «Голуба малина»

Третій продукт із лінійки «Три Ведмеді» «KAZKA» – двошарове морозиво зі смаком «Лісові ягоди». Його стилістика продовжує історію прадавнього лісу з елементами магії, яка розкривається у проєктах Kazka Svit. Морозиво містить фруктовий наповнювач в основу якого лягли ягоди, які можна зустріти у казковому лісі: лохина, малина й ожина.

Як тільки виникла ідея співпраці з компанією «Три Ведмеді», ми одразу зрозуміли: лінійка морозива, створеного в рамках колаборації, буде казковою. До того ж проєкт Kazka Svit задумувався як родинний, тому морозиво з унікальними ароматами добре смакуватимуть як дорослим, так і дітям. Зі свого боку, ми разом із командою привнесли трохи магії та історії у продукт, який люблять переважно усі

— відзначає автор проєкту Kazka Svit Юрій Нікітін.

Три Ведмеді

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» зі смаком «Лісові ягоди»

Спробувати казку на смак може кожен охочий. Лінійка морозива «Три Ведмеді» «KAZKA» вже доступна у торговельних мережах України.

Предыдущий пост
летний суп
Вместо окрошки: 5 рецептов вкусных и легких холодных супов
Следующий пост
Три Медведя
Попробуй сказку на вкус: линейка эксклюзивного мороженого от «Три Медведя» и группы KAZKA

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.