Заварні тістечка Шу з кракеліном і шоколадним кремом

Заварні тістечка Шу
Неймовірно смачні тістечка!
Время приготовления
90
мин.
Тип кухни
Европейская
Калорийность
350
ккал
Ингредиенты
5
порции
Отмечайте необходимые продукты тому, кто пойдет за покупками!

Вікторія Чуй
Фудблогер. Завжди в пошуках нових та цікавих рецептів.

«Шу» являють собою круглі тістечка, які приготовленні із заварного тіста, начинені кремом, а зверху покриті хрустким шаром кракеліну.

На перший погляд, здається, що готуються ці тістечка не так і легко, але це не зовсім так. Тут головне дотримуватися всіх правил.

Як приготувати заварні тістечка Шу з кракеліном і шоколадним кремом

Спочатку приготуємо крем, так як він повинен охолонути.

В каструльці замішуємо цукор, яйце, молоко і крохмаль. Постійно помішуючи на маленькому вогні, доводимо масу до загустіння.

тістечка шу

Після чого додаємо масло і шоколад. Перемішуємо. Відставляємо крем охолоджуватися.

тістечка шу

Тепер підготуємо кракелін, так як його потрібно буде підморозити.

Змішуємо борошно, какао, цукор і масло. Це все перетираємо руками і збираємо тісто.

тістечка шу

Розкатуємо тісто між двома листами пергаменту та відправляємо в морозилку.

тістечка шу

Після того, як воно підморозиться, дістаємо і вирізаємо кружечки, таким діаметром, яким у вас буде саме тістечко.

тістечка шу

Відправляємо знову в морозилку.

Тепер готуємо самі тістечка.

В каструльці замішуємо молоко, воду, цукор, сіль і масло. Ставимо на маленький вогонь і доводимо до кипіння. 

тістечка шу

Як тільки маса закипить, відразу всипаємо все борошно і активно перемішуємо. 

тістечка шу

Тісто збираємо в шар і прогріваємо його на вогні ще 2 хв.

тістечка шу

Перекладаємо тісто в миску і даємо трішки охолонути. Після чого по одному вводимо яйця, кожного разу добре перемішуємо. Це можна зробити, як за допомогою міксера так і лопаткою.

тістечка шу

Готове тісто перекладаємо в кондитерський мішок.

Відсаджуємо тістечка на деко, застеленим пергаментом, розміром, як грецький горіх. А на верх тістечка викладаємо кружечок шоколадного кракеліна.

тістечка шу

Випікаємо в розігрітій до 165° духовці, 35-40 хв. Якщо в духовці вони будуть сильно горіти, то зменшуємо температуру.

тістечка шу

Готові тістечка начиняємо кремом. І подаємо до столу. Звичайно їм було б добре дати настоятися, але це зробити майже нереально.

тістечка шу

  • Корисна порада: якщо ви вийняли тістечка із духовки, і вони одразу опали, то це означає, що ви їх не допекли. Відправте їх назад у включену духовку на 125°, ще на 10 хв.

Приємного апетиту!

Предыдущий пост
Зеленый крем-суп из горошка и мяты за 3 минуты
Зеленый крем-суп из горошка и мяты за 3 минуты
Следующий пост
Крем-суп из цветной капусты
Крем-суп из цветной капусты с беконом и горгонзолой

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.