Попередити - значить вберегти: рецепти здоров'я у склянці

Попередити - значить вберегти: рецепти здоров'я у склянці від Philips
Компанія Philips, розробник «розумних» помічників для здорового способу життя, поставила собі за мету до 2025 року поліпшити життя 3 млрд людей на планеті.

В рамках своєї місії Philips вирішила розповісти, чим корисні рослинні продукти, вирощені локально, у щоденному раціоні і як правильно їх споживати. Для цього третій рік поспіль компанія проводить заходи, присвячені здоровому харчуванню «Здоров’я у склянці», де фахівці-практики діляться досвідом, як зберегти своє здоров’я за допомогою правильного і якісного харчування.

Рослинні продукти — джерело здоров’я

Про користь рослинних продуктів, вирощених локально та правильно приготованих, цьогоріч розказала Лариса Бойченко, лікар вищої категорії, дієтолог, гастроентеролог та автор запатентованої методики оздоровлення організму.

/storage/shares/uploads/files/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0.jpg

Вживання великої кількості овочів, фруктів, зелені, злаків щоденно упродовж року дозволяє залишатися здоровим, не звертаючись до лікарів. Найдієвіші фармпрепарати створені саме з рослин. Вчасно застосовані екстракти рослин забезпечать людині здоров’я.

Найкращі з них — свіжовичавлені соки. З цього «еліксиру молодості» можна отримати все: білки, якісні жири, складні вуглеводи, повний набір вітамінів і мікроелементів, біологічно активні речовини, фруктові кислоти, антиоксиданти, антиканцерогени і чудовий бонус — це смачно і низькокалорійно. Для того, щоб їх «дістати», необхідно ретельно пережовувати їжу, щоб утворився сік для всмоктування в кров. Настільки ретельно подрібнити не завжди вдається.

/storage/shares/uploads/files/HR1945_80_U5P__18042601t0.jpg

Потрібно, щоб хтось попрацював за нас. Компанія Philips пропонує свої інновації для здорового і смачного раціону. Незамінними помічниками у приготуванні вітамінних коктейлів є стаціонарний блендер HR3556/00 з технологією ProBlend 6, а також шнекова соковижималка HR1895 з технологією MicroMasticating і соковижималка HR1922 з технологією FiberBoost. З їх допомогою цінний сік з клітковиною можна отримати навіть із волоського горіха, насіння льону чи вітамінної зелені без значних витрат часу.

Клітковина — скарбниця корисних речовин

Смузі, сік із м’якоттю, фруктові та овочеві пюре, які містять клітковину, — важлива підтримка для організму. Вживаючи їжу в такому вигляді, ми полегшуємо завдання нашій  травній системі, а всі поживні речовини всмоктуються в кров у «правильному» місці — у тонкому кишківнику, а не в ротовій порожнині, як при вживанні освітлених соків.

/storage/shares/uploads/files/Philips7693n%282%29.jpg

Антиоксиданти і флавоноїди, що містяться в рослинних продуктах, — кращий антивіковий засіб. Вживаючи їх щоденно і правильно подрібнюючи, можна  надовго забезпечити молодість і красу. Організувавши правильне харчування з великою кількістю клітковини та з виключенням алергенів, можна мінімізувати навіть хронічні алергічні прояви, а організм перестане відповідати на подразники зовнішнього середовища.

Локальні продукти — друзі для організму

Найбільш корисними для здоров’я є не екзотичні фрукти чи овочі, а знайомі для організму продукти, вирощені в Україні. Вони швидше розпізнаються організмом і в результаті дають більше користі. Для того, щоб бути здоровим, потрібно вживати продукти, які ростуть в регіоні нашого проживання. Навіть щоденне вживання екзотичного фрукту не дасть багато користі, адже має пройти час, щоб організм виробив необхідні ферменти та почав засвоювати поживні речовини з такого продукту.

Тоді як смузі з сезонних полуниці, малини, смородини, моркви, яблук, гарбуза та інших локальних фруктів та овочів сприймається організмом як «друг» та засвоюється правильним чином.

Рецепти здоров’я у склянці від Philips

Людський організм має потужний заряд сил і енергії, однак він — не безмежний і потребує щоденного поповнення протягом життя. Отримувати максимум користі від фруктів та овочів щодня допомагають кухонні пристрої Philips — соковижималки та блендери. Пропонуємо декілька корисних рецептів смузі для підтримки здоров’я організму від лікаря-гастроентеролога та дієтолога Лариси Бойченко.

Смузі «Твоя зосередженість» для покращення пам’яті і мозкової діяльності

/storage/shares/uploads/files/%D0%A1%E2%80%9A%D0%A0%C2%B0%D0%A0%C2%B1%D0%A0%C2%BB%D0%A0%D1%91%D0%A1%E2%80%A1%D0%A0%D1%94%D0%A0%C2%B03_new.jpg

Інгредієнти:

  • абрикоси (гарбуз)
  • яблука
  • волоські горіхи
  • насіння кунжуту

Вітамінний комплекс:

вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В12, фолієва кислота, Mg, К, I, Fe

Смузі «Твоя бадьорість» для підняття загального тонусу організму та працездатності (замість кави)

/storage/shares/uploads/files/%D0%A1%E2%80%9A%D0%A0%C2%B0%D0%A0%C2%B1%D0%A0%C2%BB%D0%A0%D1%91%D0%A1%E2%80%A1%D0%A0%D1%94%D0%A0%C2%B01_new.jpg

Інгредієнти:

  • морква
  • фундук
  • перець чилі

Вітамінний комплекс:

Вітаміни А, В3, В6, В12, С, фолієва кислота, біотин, Fe, Сu

Смузі «Твій антистрес» для зняття стресу, дратівливості та відновлення роботи нервової системи

/storage/shares/uploads/files/%D0%A1%E2%80%9A%D0%A0%C2%B0%D0%A0%C2%B1%D0%A0%C2%BB%D0%A0%D1%91%D0%A1%E2%80%A1%D0%A0%D1%94%D0%A0%C2%B02_new.jpg

Інгредієнти:

  • шпинат
  • грейпфрут
  • банан
  • насіння льону

Вітамінний комплекс:

Вітаміни Е, В, В6, холін, інозитол, мелатонін, Mg, Сu

Предыдущий пост
7 продуктов, которые помогут стать активной
7 продуктов, которые помогут стать активной
Следующий пост
В чем польза щавеля и как его правильно готовить
В чем польза щавеля и как его правильно готовить

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.