Плавлені сири «Весела Корівка» – ідеальний інгредієнт для новорічних страв

Весела Корівка
P
Новорічна атмосфера вже повністю заполонила наше буденне життя. Куди не подайся – все нагадує про те, що наближаються найвеселіші та найочікуваніші свята!

Тож час планувати новорічне дозвілля і складати список страв, які догодять не лише смакам ваших близьких, а й символові наступного року – Жовтому Кабану. 

Адже дехто вірить, що на святковий стіл у новорічну ніч вкрай важливо готувати їжу, яка припаде до смаку господареві прийдешнього року, щоб він залишився задоволений і сприяв усім починанням. Тому цього разу бажано заповнити стіл ситними та щедрими стравами. 

/storage/shares/uploads/files/New%20Year.jpg

Плавленені сири «Весела Корівка» – ідеальний інгредієнт і для перших, і для других страв, для соусів і навіть для десертів. З ними можна приготувати безліч смачних рецептів і на такий особливий святковий випадок. 

Тим більше, що плавлені сири «Весела Корівка» перший плавлений сир в Україні, що пройшов перевірку на безпеку та якість в європейських лабораторіях та отримав «Добрий знак» від незалежної системи контролю якості продукції. 

/storage/shares/uploads/files/Dobriy%20Znak.jpg

Давай дружить в Инстаграм!

Предыдущий пост
Почему фруктовая диета может быть опасной для жизни
Почему фруктовая диета может быть опасной для жизни
Следующий пост
молочка
Почему стоит отказаться от молочных продуктов

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.