Гарбузовий крем-суп із копченою салакою

Гарбузовий крем-суп із копченою салакою
P
У холодний сезон гарячий суп так і проситься на стіл. Найкращий варіант — гарбузовий крем-суп із копченою салакою. Baltic Premium Fish рекомендує!

Відома шеф-кухарка та суддя проєктів «МастерШеф» Ольга Мартиновська поділилася рецептом яскравого, ситного та корисного супчику. Саме те, щоб урізноманітнити меню у холодну пору року!

Інгредієнти:

  • Копчена салака - 100 г;
  • Очищений гарбуз - 500 г;
  • Цибуля - 100 г;
  • Стебло селери - 100 г;
  • Томати у власному соку - 100 г;
  • Часник - 2 зубчики;
  • Чебрець - 1 гілочка;
  • Олія для смаження - 30 мл.

Етапи приготування:

Гарбуз солодкуватий і любить копченість в комбінації.

  1. Для приготування супу обсмажуємо на олії в глибокій сковорідці нарізану цибулю та часник до золотавого кольору.
  2. Додаємо нарізане дрібними шматочками стебло селери, потім томати, гілочку чебрецю і гарбуз.
  3. Заливаємо водою так, щоб покрила овочі. Готуємо на середньому вогні 30-40 хв.
  4. Перебиваємо в блендері до однорідної маси, солимо та перчимо на свій смак.
  5. Філе копченої салаки додаємо просто в тарілку під час подачі.

Смакуємо гарячим.

Baltic Premium Fish на FacebookInstagram.

Предыдущий пост
Гранола дома
Как сделать гранолу: 3 вкусных варианта
Следующий пост
Блюда на Новый год
Что приготовить на Новый год 2022: ТОП-6 рецептов праздничных блюд

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.