Как провести день без еды и никого не съесть: дневник новичка

девушка вода
Чтобы похудеть, многие из нас используют различные методы и диеты. Одна из пользовательниц Facebook, Наталка Снігур, поделилась своим опытом, как избавиться от лишнего веса.

"Повернулася я вчора додому пізно, після акторського. Повечеряла, побалувалася з дітьми, ще раз поїла, відкрила ФБ, і прочитала чергову статтю про одноденне голодування. Ну і вирішила прожити такий досвід просто зараз.

В ТЕМУ: Анита Луценко: как похудеть за 14 дней - правило 4 дня: сколько пить воды

Веду щоденник спостережень за своїм організмом, думками, внутрішніми розмовами. Люблю бути не на автопілоті, а усвідомленою. Голодування цьому дуже сприяє.

  • 04.30

Останній раз поїла, як завжди, о півночі. А як же любима порція о першій ночі, пред–сніданок о третій і чайок о четвертій? Замість усих цих радощів життя – склянка води. Тобто моєму дебютному голодуванню всього навсього чотири години, а в мене вже ломка? 

Дивлюся на гречку, що тихенько спить в мультіварці, на чарівний супчик, і так хочеться совокупитися з ними, з*єднатися. Лаваш, яйця, домашній сир та сметанка.. Тортури.. Але я дівка цілеспрямована, хоча дієтами і не загартована, все ж таки протримаюся. Бо мені цікаво.

В голодування пірнула з вагою 51 з половиною кг.

Випила 2 склянки води.

  • 12.30

Ян:

– Мам, ти ж і так мало їсиш. І снідаєш десь після обіду.

– Це тому що багато їм вночі, а сьогодні я всю ніч голодувала.

Марійка:

– Навіщо тобі це?

– Для здоров'я. Організм очищується.

Міла:

– Мам, ти така нетовста!

Проводжаю чоловіка на роботу.
– Запам'ятай мене такою милою, гарною, бо коли повернешся ввечері я зустріну тебе дика, заросла, з нечесаними пасмами, скелетоподібна.

  • 14.00

Випито 4 склянки водички.

Голодування – це круто. Зовсім трошки живу не на автоматі, а вже стільки висновків.

– як правило, їсти хочеться за компанію чи коли готую, а не від справжнього голоду.

– не стільки хочеться чаю, скільки це просто звичка (рука сама тягнеться до чайника. Рука, а не душа.)

– капучино в ліжко – це по-перше допінг, щоб прокинутися, але ж якщо пустий шлунок – побудка проходить набагато легше. По-друге, каву мені приносить чоловік чи син – тобто для мене це акт турботи, завдяки цьому я відчуваю себе любимою, а сам напій – не головне. Найважливіше для мене – ніжність рідної людини.

– вночі я їм для того, щоб побільше не спати.

Далі буде…

Прямий репортаж з місця подій.

Подія – моє одноденне голодування (для очищення організму)

  • 15:15

Трошки побалює голова.

Зрозуміла, що хочеться їсти, коли не зайнята чимось. Їжа – іллюзія дії.

Відчуваю як в організмі тануть шлаки та здихають токсини. Енергія штурмує блоки, і все це під веселу музику оркестру в животі.

  • 16.00

Починаю розуміти котів, яким я не даю багато їсти, щоб не були такими товстими. Як вони мене люблять після цього? Сьогодні, мабуть, відробляю карму. Котів годую постійно, ні в чому їм не відказую. Біднесенькі мої, якою садисткою я була.

  • 16.20

Робила дітям гречку з молоком. Спробувала губами, чи не гаряче, гречане зернятко прилипло до язика. Секунду металася перед вибором – ковтнути, чи ні? Виплюнула.

  • 16.40

Відчуваю слабкеньке печіння від горла до живота. Язик теж пече і немов терпне. Живу цей день зі склянкою води. Випила шість доз.
Як хочеться їсти.

  • 17.00

Відриваюсь на котах та дітях – годую все, що рухається, а те що не рухаться, рухаю і годую. Чоловіка зранку нагодувала першим, другим, третім та четвертим (Зазвичай не годую взагалі). Моє голодування небезпечне для оточуючих. Не підходьте до мене, бо закормлю нафіг.
Це ж як хрєново Наді Савченко, коли вона голодує..

  • 18.00

Думаю про Голодомор. І навіть трошки його відчуваю.

  • 18.22

До кінця сроку, тобто голодування, 5 годин 38 хвилин. Мої шлаки в шоці. Я до речі, неприємно вражена, що стільки думаю про їжу. Мені завжди всі кажуть – їш, тобі треба щось з*їсти, ти не думаєш про себе. Я щиро була впевнена, що культ їжі – не моє, але сьогодні виявилося, що дуже сильно моє.

В ТЕМУ: Как быстро похудеть: сбрось 5 килограммов за 10 дней по методу Меган Фокс

  • 18.32

Пече в роті. Чищу зуби, щоб відволіктись. Чоловік підозрює, що я підхарчовуюсь зубною пастою. Ні. Я за чистоту експеремента та досвіду. Пече в носі і в лобі. Токсіни шаленіють, виходять на протести, і тут я їх черговою склянкою води змиваю.

  • 18.30

З мене виходять біси.

  • 21.45

Сходила на йогу. Було цікаво, що зі мною там станеться в такому стані. Ще й заняття було важкувастеньке фізично, в порівнянні з іншими. Спостерігала за відчуттями, за тілом. Набагато легше згибатися, розтягуватися. Шлунок танцював танго, а кишки – вальс, і їм було добре. В тілі легкість і печіння, ніби внутрішні органи гріються перед каміном, а я їх освіжаю восьмою склянкою води.

  • 22.08

Дивовижне спостереження. Я доволі запальна людина. А сьогодні в мене немає сил гніватися та злитися. Є сили на камасутру в йозі, на створення ідей та прийняття цікаво–напростих рішень, а от на негативні емоції нема ні сил, ні бажання. Ніби регулювач злості в мені поставили на тишу. Я не відчуваю недобростей.

  • 24.00

Все. Відмотала срок, відкинулась з голодування.

Питаю у дітей, чи помітили вони в мені щось незвичайне сьогодні.

– Помітив, що ти перестала їсти, – сказав Ян.

– Ти стала спокійна, врівноважена, – сказала Марійка.

– Ти скажена людина, – сказав чоловік.

– Я тебе люблю, – сказала Міла.

Зрозуміла, чому саме в день голодування в голові сяють ідеї, креативності. Тому що почила прислуховуватися до себе – як я там? ще не вмерла з голоду? і по дорозі чую думки, бажання, мрії, яких раніше не помічала в суєті. Коли сходиш з автопілоту, бачиш світ більш яскраво, ширше, вловлюєш віддтінки, півтони, а найголовніше – ПОМІЧАЄШ СЕБЕ, себе справжнього, щирого, зі СВОЇМИ бажаннями, а не нав*язаними соціумом. 

Одноденне голодування – виявляється, неймовірна духовна практика. В мене трошки побалює голова, питаю її: " Чому, про що ти болиш? Що хочеш сказати мені цим болем?" Голова посміхається і розказує секрети.

Відчуваю гармонію. Відчуваю спокій. Ніби була на сповіді.

До речі, почуття голоду ввечері стало тихим фоном, на яке дуже просто не звертати увагу. Але мені хотілось звертати увагу на все, йти в ці переживання, не відмахуватися від дискомфорту, а проживати його.

А ще я зрозуміла – які ж ми щасливі, що можемо їсти що завгодно і коли завгодно. Це реально круто! І хочеться дякувати, дякувати, дякувати Богу за смакоту навкруги.

Я себе вітаю з дивовижним досвідом. 

Я собі вдячна. 

Вдячна всім, хто мене підтримував, надихав, тим, хто в мене вірив.

З радістю йду на вихід з голодування – це до речі теж важливо".

В ТЕМУ: Игорь Обуховский поделился рецептом энергетического батончика: худей вкусно

Источник информации: Facebook

Предыдущий пост
Грипп в Украине 2016: инфекционные болезни атакуют киевлян
Грипп не приходит один: инфекционные болезни атакуют киевлян
Следующий пост
Антибиотики
Антибиотик без вреда организму

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.