Профілактика паразитів з Ворміл Фіто – це те, що повинно бути в кожному домі, де є діти та тварини

Ворміл Фіто
P
У здоровому організмі дорослої людини від таких непроханих гостей, як глисти, існує надійний захист. А ось у маленьких дітей він ще тільки формується. Тому діти до шести років дуже сприйнятливі до паразитних інфекцій.

Лікарі рекомендують проводити профілактику паразитів два рази на рік. Особливо важливо це зробити в восени. Адже влітку діти проводили багато часу на свіжому повітрі, досліджували рослини та камінці, гладили цуценят, обіймали (а може, і цілували) кошенят, їли ягоди з кущів і не завжди вчасно згадували помити руки.

Непрохані гості напевно скористалися однією з можливостей і потрапили всередину організму. А там вони зовсім не потрібні! Глисти можуть наробити шкоди!

дети и собака

Як же правильно позбавити дитину від глистів? Чи є якісь правила? І чим небезпечні глистяні інвазії? У цих питаннях ми розбиралися з лікарями та лідерами думок у рамках спецпроекту «4-х лапі блогери - Ворміл фіто це перемога!».

Тато-блогер Артем Гаврилюк розповів нам про безпечні правила подорожей зі свою донькою Машею, а також сусідство дитини з їх домашнім улюбленцем – кроликом.

Багатодітна мама Катерина Кузнєцова поділилася своїм досвідом, як її троє синочків добре ладять з їх домашнім улюбленцем Ману.

Супермама Оля Боднар розповіла про позитивний вплив тварин на дітей та важливість профілактики від паразитів.

А доктор медичних наук, професор Бодня Катерина Ігорівна розповіла нам про небезпеку паразитів та препарати для профілактики гельмінтозу.

Фінальним етапом нашого спецпроекту став інтерактив, який ми провели разом з нашими читачами. Завдяки використанню спеціальної Instagram-маски від Ворміл кожен зміг підняти тему важливості профілактики від паразитів, а також відзначки переваги використання Ворміл Фіто.

отец с сыном на прогулке

Про перші переваги ми розповіли в матеріалі за цим посиланням. Прийшов час розповісти про три наступні.

Ворміл Фіто – це корисно

Лікарські рослини дієтичної добавки Ворміл Фіто окрім глистогінної дії забезпечують відновлення функціонального стану гепато-біліарної системи, підшлункової залози, та діяльність різних відділів шлунково-кишкового тракту.

Доведено, що завдячуючи БАР, лікарські рослини забезпечують нормалізуючий вплив на вуглеводний (гіпоглікемічний), ліпідний (гіпохолестеренимічний) обмін, що є позитивним у терапії
сполученої патології на тлі гельмінтної інвазії.

Механізм нейропаралітичної антигельмінтної дії Ворміл Фіто, обумовлений БАР: алкалоїдами, ефіролеткими тритерпенами, антраценпохідними, танідами, смолами, гуммі, які також мають регулюючу, спорожнюючи функцію кишечнику.

Ворміл Фіто - це те, що повинно бути в кожному домі, де є діти та тварини

Ворміл Фіто - це детокс для організму для діток, які особливо живуть з домашніми вихованцями, ходять в садок, та просто люблять активно гратися на свіжому повітрі. Варто пам’ятати, що існують гельмінти, які однаково небезпечні як для людей, так і для тварин. Тому не варто забувати, що «Ми відповідаємо за тих, кого приручили».

Ворміл Фіто - це оптимальне співвідношення ціни і якості

Ворміл Фіто добре переноситься дітьми з 3-х років, не викликає яких-небудь побічних ефектів, зручний в застосуванні. Препарат доступний для пацієнтів, має оптимальне співвідношення ціни і якості. Може бути рекомендований в комплексній терапії гельмінтозів з метою успішної диференційованої корекції захворювання, що дозволяє знизити ймовірність розгорнутих клінічних форм патології.

Комбінація препаратів Ворміл і Ворміл Фіто при кишкових гельмінтозах перекриває дозволяє заощадити інвестиції пацієнтів в лікуванні глистових інвазій.

Предыдущий пост
голодание
Полезно ли голодание ради похудения: мнение врача-диетолога
Следующий пост
вакцинация
7 мифов о вакцинации от COVID-19 и их разоблачение

Новости партнёров

Fresh

Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.