Профілактика паразитів з Ворміл Фіто – це гарантія здорового організму дітей та дорослих

Ворміл Фіто
P
Діти найбільш уразливі до дії на організм паразитів. Тому необхідно приділяти особливу увагу профілактиці глистів у дітей.

В здоровому організмі дорослої людини від таких непроханих гостей, як глисти, існує надійний захист. А ось у маленьких діток вона поки ще тільки формується. Тому діти до шести років дуже сприйнятливі до паразитарних інфекцій.

До того ж у дітей більше шансів підхопити недугу, адже їм так цікаво все помацати, спробувати. В організм дітей яйця паразитів попадають через брудні руки, немиті фрукти та овочі, заражені гельмінтами м'ясо і риба, неякісну воду. Спровокувати недугу можуть також спілкування з тваринами та гра в пісочниці.

семья на прогулке в лесу

Оселившись в організмі людині, паразити отруюють його токсинами та віднімають корисні речовини. Не дозволяй їм забирати енергію у твоїй сім'ї. Тому дуже важливо два рази на рік проводити профілактику. Особливо важливо це зробити в восени.

Як же правильно позбавити дитину від глистів? Чи є якісь правила? І чим небезпечні глистяні інвазії? У цих питаннях ми розбиралися з лікарями та лідерами думок у рамках спецпроекту «4-х лапі блогери - Ворміл фіто це перемога!».

Доктор медичних наук, професор Бодня Катерина Ігорівна розповіла нам про небезпеку паразитів та препарати для профілактики гельмінтозу.

З супермамою Ольгою Боднар ми поговорили про позитивний вплив тварин на дітей та важливість профілактики від паразитів.

Багатодітна мама Катерина Кузнєцова поділилася своїм досвідом, як її троє синочків добре ладять з їх домашнім улюбленцем Ману.

А ось тато-блогер Артем Гаврилюк розповів нам про безпечні правила подорожей зі свою донькою Машею.

семья на прогулке в лесу

Фінальним етапом нашого спецпроекту став інтерактив, який ми провели разом з нашими читачами. Завдяки використанню спеціальної Instagram-маски від Ворміл кожен зміг підняти тему важливості профілактики від паразитів, а також відзначки переваги використання Ворміл Фіто.

Про частину переваг використання Ворміл Фіто ми розповіли в матеріалах за цими посиланнями:

Але лише на них наші читачі не зупинилися. Прийшов час розповісти про два фінальні вердикти.

Ворміл Фіто – це друг людей, та ворог паразитів

Сьогодні застосування комбінованого рослинного препарату Ворміл Фіто в комплексній терапії гельмінтозів є досить обґрунтованим. Складний хімічний склад з одного боку, не дає паразитам можливості адаптуватися до формули препарату, з іншого боку - комплекс біологічно активних компонентів створює в організмі концентрацію рослинних отрут, нестерпних для гельмінтів. Препарат відрізняється великим вмістом слизеутворюючих речовин, які мають відмінні адсорбційними властивості. Слизи добре зв'язують токсини в кишечнику і виводять їх з організму.

Ворміл Фіто – це гарантія здорового організму

Комплекс рослин, що входять до складу дієтичної добавки Ворміл Фіто, сприяє усуненню наслідків гельмінтозів і може попередити негативний вплив гельмінтів і антигельмінтних препаратів на стан шлунково-кишкового тракту і здоров'я в цілому.

Рослинні компоненти Ворміл Фіто мають наступну дію:

  • нормалізують роботу органів травлення;
  • допомагають відновити слизову кишечника при гельмінтозах;
  • сприяють зниженню інтоксикації, викликаної глистной інвазією;
  • призводять до загального зміцнення організму дітей і дорослих;
  • сприяють зменшенню рецидивів ентеробіозу і аскаридозу.

Також прийом Ворміл Фіто зменшує прояви астенічного синдрому - відновлює сон, апетит, розумову і фізичну активність, збільшує толерантність до фізичних навантажень, зменшує слабкість і стомлюваність. Дієтична добавка призначається дітям з 3 років і дорослим пацієнтам, добре переноситься, не викликає небажаних побічних ефектів.

Предыдущий пост
Диета по группе крови
Диета по группе крови: основные принципы и особенности меню
Следующий пост
Діти і солодощі
Діти і солодощі: що, коли і скільки можна їсти?

Новости партнёров

Fresh

Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.