Лікар розповів, чи існують такі вітаміни, які допоможуть знизити рівень стресу

рівень стресу
Уже котрий місяць поспіль у нас достатньо причин для хвилювань. Доктор Євген Комаровський розказав, що допоможе мінімізувати вплив стресу на організм.

Бойові дії, новини з фронту й занепокоєння щодо майбутнього нашої країни викликають тривогу в багатьох українців. Ми намагаємося підтримувати одне одного, повертаємося до нормального життя, працюємо, спілкуємося, але себе не обдуриш: поки немає миру, важко не думати про війну та її руйнівні наслідки.

Тому доктору Євгену Комаровському часто надсилають запитання: який комплекс вітамінів потрібно пропити, щоб не підірвати свою нервову систему й організм у цілому. Взагалі, чи є такі вітаміни, які покращують самопочуття та допомагають підтримувати тонус?

Застосування вітамінів – це здебільшого лише психотерапія. Винятком є тільки один із них – вітамін D. До решти комплексних вітамінів завжди є питання: потрібні вони чи ні

– пояснив Євген Комаровський в програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна».

девушка принимает витамины

Лікар-педіатр вищої категорії сказав, що гасло Всесвітньої організації охорони здоров'я полягає в тому, що краще віддати перевагу повноцінному й різноманітному харчуванню, ніж прийому комплексних вітамінів.

Зрозуміло, що в умовах війни говорити про правильне харчування й можливість урізноманітнити свій раціон не доводиться, і тому прийом вітамінів нам не завадить. Але не існує вітамінів, які мають протистресовий ефект

– відповів на запит багатьох людей Євген Комаровський.

Щоб знизити рівень стресу, експерт порадив триматися таких людей у своєму оточенні, які поводяться адекватно й спокійно. Зазвичай їх вибір, рішення й дії виявляються найправильнішими.

Предыдущий пост
холера
Лікар розповів, як уберегти себе від холери та інших кишкових інфекцій в умовах війни
Следующий пост
сон
Как правильно засыпать и хорошо высыпаться: 5 секретов хорошего сна

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.