Найкраще місце для зустрічі Нового року: традиція зимових свят у Воздвиженському продовжується

Воздвиженский
!
Подаруйте собі яскраве Новорічне свято, яке сповнить вас теплом та любов’ю на увесь майбутній рік!

На передодні свят бутік-готель Воздвиженський перетворився на чудову заміську віллу з неймовірною новорічною атмосферою. Цього року готель гостинно запрошує зустріти Новий Рік невеличкими компаніями, або удвох, обравши один з дизайнерських номерів, зі святковим меню від Шеф-кухаря.

В Новорічну ніч для гостей ексклюзивно відкриті усі наші open air локації - Дворик, сад и rooftop Тераса, з музикою та в святкових вогнях, для відпочинку і незабутніх фото!

Воздвиженский

Розпочати Новорічний вечір запрошуємо в наших найкращіх традиціях – з вітання в стильному лоббі барі готелю, де о 19:00 на гостей чекають ігристе і тапаси. Святкового настрою нададуть неперевершена ялинка та ефектне зимове вбрання лоббі, яскраві вогники у нашому Дворику, та відомі новорічні хіти.

Воздвиженский

Цього року для святкування компанією ми підготували наші найкращі та найбільші номери. Зверніть увагу на Клубний номер на 6-8 персон. Для класичного святкового банкету на 4 або 2 персони рекомендуємо наші двокімнатні люкси. Номер залишається за вами на всю ніч і включає святковий сніданок на 2 персони, 1 січня. Ми також пропонуємо класичне святкування у залі ресторану Тераса або Малій Вітальні, з попереднім резервом столика.

Воздвиженский

А щодо Новорічного Меню? Як завжди, додаємо до свята трішки пристрасті і обіцяємо, що це буде так смачно, що захочеться вигукнути – це Аmor! Шеф-кухар Богдан Ремінський підготував для вас авторські страви: холодні закуски, гарячі закуски, основні страви та неймовірні десерти. А для новорічних тостів бутік-готель запропонує святкові cork-fee умови.

Воздвиженский

Святкування у номері на 2 персони: від 7020 грн.

  • включає новорічне меню з 4 страв, 1 нічь у готелі та святковий сніданок 1 січня/

Святкування у залі ресторану на 2 персони: 4200 грн.

  • включає новорічне меню з 4 страв. Додатково сплачується сервісний сбір та cork-fee /

Воздвиженский

Деталі на телефоном:  +38 067 242 90 03 Viber | WhatsApp

Бажаємо Вам веселих та смачних свят!

Приєднуйтесь до Новорічного Свята з нами!

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
новый год 2021 декор
7 простых идей, как украсить дом к Новому году 2021

Новости партнёров

Fresh

Свадьба

Деревянная свадьба: как отпраздновать 5 лет со дня свадьбы

Практические советы и идеи для уютного и запоминающегося празднования, которые подходят для различных предпочтений и бюджетов.
Психология

Развивающие мультфильмы для детей 2 лет

Зібрали найкращі мультики для дітей.