Зимові подорожі від Coral Travel: нові тренди гірськолижного відпочинку

Подорожі 2020/21
P
Одні люди мріють про море, а інші бажають з вітерцем спуститися з крутого схилу засніженої вершини!

Чому б ні? Coral Travel має гарні пропозиції для всіх! Зараз поговоримо про лижі, бо зима вже скоро. Чи буде вона сніжною в Україні, поки невідомо, а Європа залишається закритою в цьому сезоні. Але не треба засмучуватись. У сезоні 2020-2021 на прихильників снігу, лиж та сноубордів чекають численні турецькі гірськолижні курорти.

Туреччина - одна з небагатьох країн, яка весь цей час знаходиться у «зеленій зоні», що дозволяє в’їзд українським туристам без тестів, а після приїзду в Україну не потрібно перебувати на самоізоляції або здавати тести.

Цієї зими провідний туроператор Coral Travel пропонує цілих 4 гірськолижних курорти, кожен з яких хороший по своєму.

ЕРДЖІЄС


  • Переліт: прямий рейс до Кайсері (20 км від курорту);
  • Звідки: Київ, Запоріжжя, Харків, Одеса;
  • Умови катання: 30 трас різної складності - від легких синіх до складних чорних для досвідчених лижників, загальна протяжність 102 км; 18 підйомників, а це кращі в світі канатно-буксирувальні транспортні системи та обладнання Doppelmayr і Leitner;
  • Готелі: 3-5* у підніжжя Ерджієсу та в Кайсері, концепція від «сніданків» до улюбленого «все включено».

Курорт підходить для тих, хто любить поєднувати гірські лижі з іншими видами відпочинку. Активне катання на схилах можна доповнити екскурсіями, шопінгом, або відвідати стародавню загадкову Каппадокію. Дістатися до лижних баз дуже просто: час в дорозі від аеропорту або центра міста Кайсері приблизно 30 хв, а відстань до історичної Каппадокії з польотами на повітряних кулях - всього 50 хв. На курорті є ​​інфраструктура для дітей: дитяча лижна школа, лижні ескалатори, пологі схили, санки-спуски і дитячі майданчики.

Подорожі 2020

Ерджієс

Подорожі 2020

Каппадокія

ПАЛАНДОКЕН


  • Переліт: прямий рейс до Ерзурума (15 км від курорту);
  • Звідки: Київ;
  • Умови катання: Траси різних рівнів складності, переважно для початківців та лижників середнього рівня, загальна протяжність 40 км. Траси мають сертифікацію Міжнародної гірськолижної федерації. Працюють 7 підйомників; схили придатні для позатрассового катання практично на всій території курорту; є схили для катання по цілині - хелі-скі, а також траси для сноуборду;
  • Готелі: 3-5* біля підйомників, у деяких готелів скі-пас включено у вартість.

Приголомшливі по красі пейзажі Паландокену часто порівнюють з французькими Альпами. На доглянутих і запрасованих ратракамі трасах буде цікаво і молоді, що любить швидкість, круті спуски і ризик, і сімейним парам, які надають перевагу спокійному катанню. Для тих, хто звик спускатися не поспішаючи та споглядати красу гір, є відмінна полога траса 12 км, що йде прямо до самих готелів. 

Доповнити катання можна відвідуванням міста Ерзурум з безліччю широких бульварів та університетських корпусів, де гармонійно межують старовинні квартали і мінарети. Неподалік є древнє місто Трабзон, що стоїть на колишньому великому Шовковому шляху, а за часів Османської імперії було важливим центром культурного життя.

Паландокен

Паландокен

УЛУДАГ


  • Переліт: прямий рейс до Стамбула (170 км від курорту);
  • Звідки: Київ, Харків, Херсон, Одеса, Львів, Запоріжжя;
  • Умови катання: Траси підходять для новачків, мають пологі безпечні спуски. Загальна протяжність 16 км. Працюють 14 витягів різного типу, що гарантує відсутність черг;
  • Готелі: розташовані біля підйомників, деякі мають власні підйомники. Є готелі, що працюють за концепцією «Все Включено».

Улудаг славиться високим рівнем сервісу і гарними умовами катання для початківців. Цей популярний курорт - ідеальне місце для сімейного відпочинку. Для дітей є всі умови, в тому числі розважальні програми, анімація і дитячі клуби на території 5 готелів. Під час відпочинку в Улудазі можна відвідати знамениті турецькі лазні в Чекердеше, термальне джерело Ялова або стародавнє місто Бурса. Також поблизу знаходиться національний парк Улудаг. Дуже часто туристи, що відправляються на цей курорт, комбінують гірськолижний відпочинок з екскурсійним, зупиняючись на пару днів у Стамбулі.

Подорожі 2020

Улудаг

КАРТАЛКАЯ


  • Переліт: прямий рейс до Стамбула (275 км від курорту);
  • Звідки: Київ, Харків, Херсон, Одеса, Львів, Запоріжжя;
  • Умови катання: 30 км трас для початківців і тих, хто катається на середньому рівні; 17 витягів різного типу; на курорті створено перший в Туреччині професійний сноу-парк за проектом австрійських інженерів; завдяки плавним спускам, є гарні можливості для заняття сноубордом; тут також сподобається любителям біатлону та слалому;
  • Готелі: працюють по концепції «Все Включено», мають власні гірськолижні школи з професійними інструкторами та пунктами прокату спорядження.

Територія курорту є державним заповідником, головна визначна пам'ятка - національний парк «Сім озер» з буковими і хвойними лісами, де мешкають рідкісні тварини. Зробити прекрасні фотографії можна на оглядовій вежі, звідки відкривається гарна панорама. Неподалік є форелеве господарство, де можна порибалити та приготувати рибу. У 40 км розташувалося стародавнє місто Болу з архітектурними пам’ятками часів Османської імперії. В околицях Болу, високо в горах, знаходиться ще одна відома пам'ятка - вулканічне озеро Голчук. Туристи, що їдуть відпочивати до Карталкая, дуже часто зупиняються на кілька днів у Стамбулі.

Подорожі 2020

Карталкая

У заключення можна нагадати, що гірськолижний сезон триває в Туреччині з грудня до кінця березня, наявність снігу гарантована! Смачними родзинками стануть акції:

  • «Лижі летять безкоштовно» (для турів на курорти Ерджієс та Паландокен). Детальні умови на сайті.
  • «Тури без риску»: якщо напрямок буде закрито з причин епідеміологічної ситуації або будуть введені обмеження на вильоти з України, Coral Travel поверне грошові кошти. Детальні умови на сайті.

Забронювати тури можна в будь-якому офісі «Мережі Турагентств Coral Travel» в різних регіонах України, подробиці за тел. 0 800 30 29 29.

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Выходные в 2021 году
Выходные в 2021 году: календарь праздничных дней

Новости партнёров

Fresh

Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.
Астрология

Китайский гороскоп на апрель 2024 года: что ждет каждого из нас

Апрель 2024 года будет сложным месяцем! Он ознаменован коридором затмений, в который мы уже вошли, и мы все будем почти весь месяц развиваться и жить под влиянием Ретроградного Меркурия!