5 важливих речей та звичок, які допомагають жінці залишатися в ритмі сучасного життя

в ритмі сучасного життя
Сучасній жінці важливо залишатися активною з ранку і до самого вечора. Але в ХХІ столітті нас оточує так багато суєти, інформації та подій, що багато хто відчуває себе хронічно втомленими та позбавленими будь-якої мотивації.

У такі моменти виникає питання: «Як я можу спростити моє життя, щоб зосередитися тільки на головному?». Ми склали список з важливих речей і звичок, які здатні спростити роботу та привнести в наше життя гармонію, свободу і радість.

Завжди на зв'язку

Швидкість життя в ХХІ столітті дуже висока, за день ми встигаємо зробити десятки справ і виконати сотні завдань. При цьому, для нас принципово важливо завжди залишатися на зв'язку, щоб не пропустити важливу і, головне, своєчасну інформацію.

Перший і головний пристрій, який допомагає нам залишатися на зв'язку - це, звичайно, телефон. І не просто телефон, а саме той, який оснащений об'ємною батареєю і може довгий час працювати без підзарядки. Сучасні ефектні та зручні гаджети здатні забезпечити тебе всіма необхідними в повсякденному житті та роботі функціями.

девушка с телефоном

У ритмі часу

Чи замислювалась ти, що коли-небудь у тебе з'явиться можливість спілкуватися за допомогою годинника? Раніше це здавалося фантастикою, але сьогодні це цілком реально і таку можливість нам здатні забезпечити смарт-годинники.

Ці гаджети потенційно можуть навіть замінити мобільний телефон, адже вони не тільки мають власну операційну систему, але оснащені підтримкою SIM і 3G. А це значить, що ти зможеш використовувати інтернет і приймати дзвінки та SMS.

А мабуть, самої зручною функцією є можливість відмовитися від використання пластикових банківських карт: сьогодні за допомогою смарт-годиників можна розраховуватися в магазинах, оплачувати парковку і проїзд громадським транспортом.

Крім того, смарт-годинники піклуються і про наше здоров'я, тому включають деякі спортивні функції. Одне очевидно - ти точно не пропустиш нічого важливого.

Свіжий погляд

Патчі - супер-помічники для справжнісіньких супергероїнь! Коли 24/7 необхідно виглядати блискуче, а на перетворення є всього 20 хвилин. Ці диво-подушечки дійсно творять чудеса - за лічені хвилини вони усувають припухлості, ефективно борються з синцями та темними колами, розгладжують дрібні мімічні зморшки і доглядають за ніжною шкірою навколо очей. Ніхто не дізнається, скільки ти сьогодні спала!

девушка с патчами

Життя без болю

Щоб досягати поставлених цілей, важливо завжди залишатися у формі. Особливо активний період у цьому сенсі - осінь, коли ми ще приходимо до тями від літнього відпочинку, вливаємося в роботу, а також виділяємо час на виховання дітей. Але і це не все. Частина з них пов'язана з погодою і зменшенням світлового дня. Різко підвищується навантаження... Починає турбувати головний біль.

Не потрібно при цьому махати рукою і затискаючи зуби чекати, коли він сам пройде. Під час головного болю йде величезне навантаження на судини, а тимчасовий біль може перерости в хронічну, якщо її постійно терпіти.

у девушки болит голова


Зазвичай, головний біль виникає як би нізвідки та в самий незручний момент. Тому важливо, щоб під рукою завжди було швидкий анальгетичний засіб, який допоможе моментально повернутися в ресурсний стан. Один з таких - ІМЕТ®.

Дієва речовина ІМЕТ® - ібупрофен, яка максимально безпечно й ефективно може допомогти впоратися з головним болем. Завдяки спеціальній тонкій оболочці та гідрофільної матриці, пігулка швидко розчиняється, тому даний лікарський засіб швидше від інших препаратів усуває біль і жар. Швидке купірування болю - це саме те, що потрібно. 

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням обов'язково прочитати інструкцію та проконсультуватись з лікарем. Зберігати в місцях недоступних для дітей. РП МОЗ України №UA /4029/01/01.


Зупинити перегони - розбудити енергію

Краса навколо нас і наш зацікавлений захоплений погляд - це те, що може живити нас і давати позитивні емоції та сили для досягнення поставлених цілей. Важливо утримувати у фокусі уваги не безліч справ відразу, а одне, але найважливіше. Тобі потрібен тільки один пріоритет - те завдання, яке на першому місці зараз. Вміння управляти часом, який по-справжньому допомагає: вирішити, чого не робити, замість того, щоб планувати зробити все-все-все. Постався до часу емоційно - ти ж вкладаєш в нього своє життя і почуття.

Дозволь собі розслабитися після активного робочого дня - влаштуй собі SPA з троянд у себе вдома. Пелюстки троянд у ванні... Це не тільки красиво, але і корисно. Екстракт троянд пом'якшує шкіру, а аромат сприяє прояву природної жіночності. До слова, рожеве варення і рожевий чай повинні бути в меню кожної леді, якщо вона хоче бути жіночною і привабливою.

Предыдущий пост
Какое укрепить отношения
Как оживить отношения с любимым и перевести их на новый уровень: совет психолога
Следующий пост
Природа лени
Природа лени: как она устроена и нужно ли с ней бороться

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.