Ukrainian style: вишиванки в гардеробі ведучої ICTV Юлії Зорій

Юлія Зорій
Сьогодні той день, коли можна не стояти перед шафою і скиглити «мені нічого вдягнути». Адже День вишиванки диктує свій fashion.

Наше національне вбрання – це не пережитки минулого, це крута можливість підкреслити свою індивідуальність та тонке відчуття стилю.

Ведуча програми «Ранок у великому місті» на ICTV Юлія Зорій має свою міні-колекцію вишиванок, тож давайте зазирнемо до неї в шафу.

Я часто ношу вишиванки у повсякденному житті. Це можуть бути як сорочки, так і сукні, туніки. Маю навіть один теплий светр з подібним орнаментом

– розповідає ведуча.

Юлія Зорій

Особливо любить Юлія одягати вишиванку під час мандрів за кордоном. А все тому, що красуні-ведучій надзвичайно приємно ловити на собі захопливі погляди перехожих і з гордістю відповідати: «Так, я з України! І це вишиванка, наше національне вбрання».

Юлія Зорій

Зорій на 100% переконана, що вишитий одяг по-особливому красивий. Недаремно ж навіть голлівудські зірки все частіше з’являються на публіці в українській вишиванці. Ведучу дуже тішить той факт, що зараз існує досить різноманітний і якісний вибір вишиванок.

Юлія Зорій

Особисто у мене, очі розбігаються і хочеться скупити всі. Мої фаворити - це українські торгові марки. У них можна знайти собі вишиванку на будь-який смак і гаманець. А ще я була приємно вражена, коли знайшла кілька дуже симпатичних вишитих суконь і сорочок в масмаркетах

– ділиться Юлія.

Юлія Зорій

А ще ведуча часто купує вишиванки на ярмарках у різних майстринь. Та найважливіша і найулюбленіша вишиванка у Юлії Зорій та, яку спеціально для неї власноруч вишила її бабуся. Ця вишиванка має потужну енергетику зі знаком «+», адже бабуся вкладала у неї усю свою любов.

Юлія Зорій

Фото в тексте: пресс-служба ICTV

Предыдущий пост
День вышиванки
День вышиванки: лучшие образы украинских знаменитостей в национальном наряде
Следующий пост
Наталия Холоденко
Наталия Холоденко сохранить душевное спокойствие во время конфликтных ситуаций

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.