Зимовий догляд: захисти шкіру від негоди

Зимний уход: защита кожи от непогоды
P
Чому в морози «страждає» шкіра і що з цим робити?

По-перше, морозне повітря сприяє зневодненню шкіри, яке викликає сухість і подразнення. Щоб уникнути цього, косметологи радять використовувати спеціальні «зимові» захисні креми, як, наприклад, «Зимовий догляд» БІОКОН. Але пам’ятайте: крем треба наносити не менш ніж за півгодини перед виходом на вулицю!

По-друге, при низьких температурах погіршується циркуляція крові, що призводить до втрати шкірою природного кольору та блиску. Для покращення кровообігу шкіру необхідно стимулювати: під час нанесення захисного крему, повільно розтирати його масажними рухами протягом декількох хвилин. Якщо робити так регулярно – стан шкіри швидко покращиться, повернеться її природний відтінок!

По-третє, дія морозного повітря може навіть ушкодити шкіру, викликавши почервоніння та подразнення. Дуже важливо після такого впливу «реанімувати» шкіру за допомогою відновлювального засобу. Крем-маска для обличчя «Зимовий догляд» БІОКОН має цілющу дію на ушкоджену морозом шкіру, заспокоює, зменшуює почервоніння й подразнення.

/storage/shares/uploads/files/ZU_products.png

Серію косметики «Зимовий догляд» БІОКОН створено на основі натуральних компонентів спеціально для захисту шкіри від негоди, особливо морозу і вітру. Креми «Зимовий догляд» дарують шкірі комфорт і турботу навіть в екстремальних погодних умовах, до -40°С, і підходять людям з будь-яким типом шкіри, будь-якого віку, у тому числі рекомендовані чоловікам.

Предыдущий пост
Ногти Миндаль
3 причины, почему тебе обязательно стоит попробовать миндалевидные ногти
Следующий пост
Объемное наращивание ресниц: процедура, цены и результат
Объемное наращивание ресниц: процедура, цены и результат

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.