Зволоження шкіри взимку: 4 корисних поради

Зволоження шкіри взимку
P
Чи потрібен шкірі у холод зволожувальний крем? Це питання наші б’юті-редактори нерідко отримують в зимовому сезоні.І наша відповідь може здивувати тих, хто вважає холод перешкодою для зволоження шкіри.

Через постійні перепади температур - з теплого приміщення до холодного повітря на вулиці - шкіра втрачає багато вологи. Це призводить до втрати шкірою пружності, еластичності, блиску та набуття відчуття стягнутості, втоми…Тому навіть взимку потрібно «давати шкірі пити» стільки, скільки вона потребує! Адже вода – це запорука молодості та краси шкіри.

/storage/shares/uploads/files/F_05_18.jpg

А щоб зволоження було корисним для шкіри, дотримуйтесь простих правил:

  1. Наносіть зволожувальний крем мінімум за 40 хвилин до виходу на вулицю, щоб він встиг увібратися.
  2. Використовуйте комплексну програму догляду за шкірою: денний зволожувальний крем, крем для шкіри навколо очей, нічний крем. Тому що взимку догляд за шкірою має бути комплексним та насиченим.
  3. Обирайте зволожувальний крем, компоненти якого стримують випаровування вологи з поверхні шкіри, як, наприклад, масло камелії. Це корисне масло містить 12 видів ненасичених жирних кислот, комплекс вітамінів, мікроелементів, протеїнів для підтримування здоров’я і краси шкіри. Його успішно застосовують для відновлення зневодненої шкіри, підтримки природного водного балансу, живлення та регенерації шкірних покривів. Це корисне масло, а також комплекс «ГІАЛУРОН АКТИВ», який забезпечує пролонговане зволоження, міститься у засобах «Захист молодості» БІОКОН.

    /storage/shares/uploads/files/shutterstock_519313138.jpg
  4. Для очищення шкіри використовуйте більш м‘які засоби із зволожувальним ефектом, який має міцелярна вода «Захист молодості». І пам’ятайте: очищувальні засоби взимку не повинні містити спирту.

 

Предыдущий пост
Модные волосы 2018
3 новых цвета волос, которые станут трендами в 2018 году
Следующий пост
Магнитные ресницы в ежедневном макияже: плюсы, минусы и особенности нового тренда
Магнитные ресницы в ежедневном макияже: плюсы, минусы и особенности нового тренда

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна