4 кращих косметичних засоби для догляду за шкірою, які повинні бути в твоїй косметичці

уход кожа
P
Щоб шкіра залишалася молодою, здоровою і красивою, не забувай про її правильний догляд. Розповідаємо, які косметичні засоби тобі (і твоїй шкірі) точно сподобаються.

Чи здатний один крем вирішити всі проблеми шкіри? Давай серйозно: це все одно, що вимагати від автомобіля, щоб він не тільки довіз тебе до точки призначення, але і провів екскурсію по визначних пам'ятках. 

Але приводи для радості все ж є – якщо вибрати відповідну саме для тебе і саме в цей період часу косметичну лінію, можливо крок за кроком вирішувати одну проблему за іншою. 

Ми поділимось з тобою хітами Palmer’s – бренду №1 в світі серед продуктів з маслом какао, які повинні бути в косметичці кожної жінки. 

Лосьйон для тіла Palmer’s «Масло какао» 

/storage/shares/uploads/files/4180body%20lotion%281%29.png
Ми ретельно доглядаємо за обличчям і руками, але найчастіше забуваємо про решту епідермісу. Саме тому лосьйон для тіла важлива складова кожної жіночої косметички. 

Основним завданням лосьйону для тіла є знежирення і зволоження шкіри. Ніжний лосьйон від Palmer’s, виготовлений із унікального поєднання масла какао і вітаміну Е, підходить для всіх типів шкіри: від нормальної до сухої. І навіть шкіри, схильної до екземи. А ще він смачно пахне. 

Такий засіб ідеальний як для щоденного застосування, так і для відпусток влітку. Ти забудеш про відчуття сухості після жорсткої води з-під крана і зможеш насолоджуватися шикарною, гладкою шкірою цілий рік. 

Використовуй лосьйон для тіла з маслом какао-масла Palmer’s як лосьйон після душу. 

Бальзам для губ Palmer's Cocoa Butter Original Formula 

/storage/shares/uploads/files/4220lip%20balm.png
Багато хто звик вірити міфу, що бальзам для губ доцільно використовувати тільки взимку. Це не так! Наші губи, як і шкіра тіла в цілому, вимагають догляду і захисту протягом цілого року. На ринку є безліч гідних продуктів, що заслужили репутацію. Однак мало які з них можуть зрівнятися з бальзамом від Palmer's. 

Це не звичайний бальзам, а багатофункціональний beauty-продукт, від якого твої губи будуть в захваті. Засіб представлено у вигляді стіків, він чудово зволожує і розгладжує шкіру губ, захищає її від вітру, холоду і морозу, а також від ультрафіолетових променів завдяки фільтру SPF 15. 

Palmer’s «Масло какао» 

Масло – справжній еліксир краси, який цінували античні красуні і активно використовують сучасні косметологи. Розтяжки, нервовий тон шкіри, її сухість, загрубілість і вікові зміни... Всі ці проблеми успішно вирішує масло від Palmer's. 

/storage/shares/uploads/files/4000%20jar.png
Цей засіб надзвичайно корисний для шкіри, при цьому абсолютно екологічний. Усе це завдяки класичній твердій формулі з найвищою концентрацію какао-масла. 

Антиоксиданти в маслі какао забезпечують захист від ультрафіолетових променів, покращують кровообіг і зволожують шкіру, роблячи її більш м'якою та запобігають лущенню. Просто втирай масло двічі на день м'якими круговими рухами в шкіру і залишай до повного вбирання. 

Palmer’s «Масло какао» масажний лосьйон від розтягнень 

/storage/shares/uploads/files/4031%20Stretch%20lotion.png
Розтяжки це не кінець світу, і взагалі, якщо об'єктивно, в них немає нічого поганого. Проте, багатьом жінкам хочеться бачити свою шкіру бездоганно чистою. Масажний лосьйон від розтяжок з екстрактом какао від Palmer's позбавить від появи косметичних проблем. 

Він збагачений унікальною комбінацією таких компонентів, як вітамін Е, какао-масло, олія ши та унікальним комплексом Bio C-Elaste: колаген, еластин, Centella Asiatica, масло солодкого мигдалю та арганової олії. 

Цей нежирний лосьйон заспокоює шкіру, зменшує свербіж і поліпшує еластичність шкіри під час вагітності. Також його рекомендують застосовувати для розтягнень, пов'язаних з коливаннями ваги. Засіб підходить для шкіри будь-якого типу і в будь-якому віці. Використовуй його кожен раз, коли приймаєш душ. Твоя шкіра буде тобі вдячна.

Предыдущий пост
маск
Тканевая маска для ягодиц: новый тренд, который ты обязана попробовать
Следующий пост
Вика Смеюха
Что делать, если обгорела на солнце: Вика из «НеАнгелов» рассказала, как исправить ситуацию

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.