Кокосова олія на захисті краси та здоров’я

Кокосова олія
P
Зима вже близько, і в цей період шкіра та волосся потребують активного захисту від холоду та посушливого повітря в приміщеннях через опалення.

Якщо серед ваших косметичних засобів присутня косметика на основі кокосової олії, можете зітхнути полегшено. 

Адже кокосова олія — це джерело вкрай необхідних вітамінів, антиоксидантів та мінералів. Її властивості та користь виходять за рамки нашого уявлення. Універсальність кокосової олії проявляється в різноманітних сферах її використання: від заміни цукру в напоях до лікування кашлю та профілактики захворювань серця та судин. Окремо варто зазначити властивість засобів з вмістом кокосової олії до більш глибокого та швидкого проникнення в клітини. А для догляду за волоссям кокосова олія – справжній скарб. Вона допомагає не тільки у зволоженні, але й у боротьбі з лупою та стимулюванні росту здорового волосся. 

Компанія Palmer’s створила лінійку продуктів Palmer’s Coconut Oil Formula, таких необхідних для нашої шкіри та волосся, особливо в зимовий період.

/storage/shares/uploads/files/BODY%20%26%20HAIR_Coconut%20Shampoo%20%26%20Conditoner%20-%20Copy.jpg

«Кондиціонуючий шампунь» Кокосова олія» 400 мл

Для своєчасного відвернення агресивного впливу на волосся морозу, холодного вітру та пересушеного повітря в приміщеннях компанія Palmer’s рекомендує застосовувати Кондиціонуючий шампунь Кокосова олія. Його природні компоненти дієво зволожують, відновлюють та надають помітного блиску волоссю. Кондиціонуючий шампунь створений на основі кокосової олії та таїтянської маної, наповненої пелюстками квіток тіаре. Особливо вартий уваги людей із сухим та фарбованим волоссям.

«Відновлюючий кондиціонер» Кокосова олія»250 мл

Поверне блиск вашому волоссю та  потурбується про його захист. Cаме завдяки якостям олії кокосу Відновлюючий кондиціонеру Кокосова олія від Palmer’s глибше проникає у волосся, аніж інші кондиціонери. Тому найкраще насичує його корисними натуральними компонентами, які містить. Швидко відновлює сухе волосся та надає йому сяючого блиску.

/storage/shares/uploads/files/2126A31F-A5E1-45F9-B02A-45EAD9CB5466.jpg

«Крем для тіла» Кокосова олія» 125 мл

В основі крему лежить формула ідеального поєднання кокосової олії та вітаміну краси та здоров’я, вітаміну Е. Постійне використання Крему для тіла Кокосова олія від Palmer’s допоможе швидко відновити або надовго зберегти свіжість, водний баланс та відчуття зволоження й м’якості шкіри. 

«Лосьйон для тіла» Кокосова олія» 250 мл

Це засіб з унікальною здатністю швидкого та глибокого проникнення в шкіру для її відновлення та живлення. Саме цією властивістю Лосьйон для тіла Кокосова олія від Palmer’s завдячує вмісту чистої кокосової олії та таїтянської моної. Приємний та легкий аромат тропіків заспокоює, а сам лосьйон залишає на шкірі відчуття шовковистості та м’якості.

Важливо, що лінійка продуктів Кокосова олія від Palmer’s не містить сульфатів, мінеральної олії, парабенів, фталатів, клейковини, ГМО, барвників, шкідливих хімічних речовин.

Обирайте найкраще для себе та рідних! 

Предыдущий пост
ногти омбре
7 идей модного омбре-маникюра
Следующий пост
мыльные брови
Новый тренд: что такое брови Soap Brows и как их сделать

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.