Руки вгору: 7 засобів для ідеального манікюру

идеальный маникюр
P
Тримати руки в порядку доволі просто, особливо якщо ти призвичаїлась робити необрізний манікюр.

Ми зібрали найнеобхідніші засоби, які допоможуть тобі доглядати за руками й нігтями. Тож бери свій набір, вмикай улюблений серіал і хай минуть тебе задирки!

Гострі щипчики для нігтів

Якісні щипчики мають бути гострими й достатньо міцними, щоб зрізати ніготь, не ушкоджуючи та не розшаровуючи його. На коротких нігтях щипчики працюють краще, ніж ножиці. Бо ножиці через те, що ти змінюєш кут під час обрізання, й розшаровують ніготь. Не забувай вчасно віддавати інструмент на заточування. Щипчики для нігтів потрібно регулярно оновлювати, як і щипчики для кутикули. Щоб перевірити їхню гострину, спробуй «відкусити» поліетиленовий пакет – якщо лезо легко його розрізує, щипчики гострі.

Якісне базове покриття

Базове покриття потрібне не лише для того, щоб лак добре лягав і тримався. Воно захищає нігті від фарбування й ушкоджень. Звісно, нанесення бази потребує додаткового часу, та воно продовжує життя манікюру на кілька днів й захищає нігтьову пластину від пігментованої фарби. Вибирай базу, що зміцнює нігті та вирівнює їх – у складі можуть бути вітамінні комплекси й олії.

красивые ногти

Металевий пушер для кутикули

Пушер конче потрібний, якщо ти збираєшся перейти на необрізний манікюр. До того ж він допоможе «пережити» час між візитами до майстра, а також зробити манікюр самостійно. Зазвичай пушер має два робочі кінці: тонку рівну або скісну паличку, яка відсуває кутикулу й занігтиці, а також «топірець», який очищує бічні частини нігтя від забруднень.

Вибираючи пушер, орієнтуйся на ширину своїх нігтів: чим вужча пластина, тим вужча має бути лопатка. Щодо матеріалу, інструменти бувають металеві, пластикові й дерев’яні. Два останні доволі ламкі, тому, якщо ти збираєшся потоваришувати з пушером серйозно й надовго, віддай перевагу нержавіючій медичній сталі.

Зволожувальний крем для рук

Найпростіший спосіб покращити здоров’я нігтів – попередньо подбати про шкіру рук. У складі крему звертай увагу на олії – саме вони утримують вологу у шкірі, розм’якшують кутикулу й попереджують появу задирок. Щоб діяти на певні ділянки, можеш додатково придбати крем для кутикули: зазвичай такі засоби більш жирні й довше всмоктуються, зате добре зволожують.

Вигнута пилка для нігтів

Напевне, в тебе вже є двійко пилок для нігтів, та якщо ти не спробувала вигнуту, обов’язково придивись до неї. Вигнута пилка зручніша й простіша у застосуванні, а також повторює природну форму нігтя, що допомагає уникати травм, порізів і розшарування. Є чудові варіанти з різними видами абразивності, щоб підпилювати й полірувати нігті.

вогнутая пилка для ногтей

Олія для кутикули

Якщо крем не твоє, то олія для кутикули виконає ту саму роботу. Зволожить, зміцнить і взагалі зробить манікюр свіжішим. Якщо забуваєш наносити олію, обери варіант у симпатичному й смішному пакуванні (пошукай у корейських лінійках) й носи його у сумочці.

Біотин

Для нігтів, шкіри й волосся біотин (вітамін В7, вітамін Н) – те саме, що будівний матеріал. Саме біотин допомагає створити кератинову субстанцію –  це сприяє розгладженню дрібних зморшок, відновленню структури нігтів, уникненню лущення шкіри, попереджує випадіння волосся.


Німецький «НатуБІОТИН» розроблено для того, щоб відновити й підтримати баланс вітаміну В7 в організмі. Він містить високоочищений біотин, який стимулює синтез колагену й кератину. Дослідження свідчать, що після регулярного приймання біотину товщина нігтьової пластини збільшиться на 25 % {1}, а швидкість її зростання – на 30 % {2}! Приймати «НатуБІОТИН» доволі зручно – 1 пігулка раз на добу. У складі нема барвників і консервантів, отже ризик розвитку алергії мінімальний.

https://natubiotin.com.ua/

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням уважно ознайомитися з інструкцією та проконсультуйтесь з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. НатуБІОТИН: РП UA /1596/01/01 від 13.05.2017; Ексклюзивний дистриб'ютор: ПрАТ "Натурфарм", вул. Лісна, 30-А, м. Київ, Пуща-Водиця, 04075; телефон: (044) 401-81-03


{1} Colombo VE 1, Gerber F, Bronhofer M, Floersheim GL «Тreatment of brittle nails and onychoshitsiya biotin: scanning electron microscopy» J Am Acad Dermatol. 1990 Dec, 23 (6 Pt 1): 1127-32.
{2} A.D. Dudun, N.N. Polion. Dnipropetrovsk State Medical Academy, Dnepropetrovsk National University. «Medbiotin in the complex treatment of patients with onychomycoses». Ukrainian Journal of Dermatology, Venereology, Cosmetology. No. 4, december 2006.

Предыдущий пост
Брови
Ламинирование бровей: для чего и кому нужна эта бьюти-процедура
Следующий пост
парфюмы
Убери это немедленно: парфюмы, которые не нравятся мужчинам

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.
Шоубиз

Александр «Терен» – возможный новый герой шоу «Холостяк»?

Украинский защитник признался, что ждет приглашение популярной романтической ТВ-программы.
Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.