Гід по зволоженню шкіри: що ти робиш не так?

Гід по зволоженню шкіри
P
Якісне зволоження - запорука не тільки здоров'я, а й молодості шкіри. Насить її вологою - і покращиться її колір, розгладяться зморшки, шкіра стане ніжною та еластичною.

Якими б не були тип і стан шкіри, якісне зволоження - це те, чого вона потребує постійно. Дуже наочно це демонструє приклад з яблуком. Свіжозірване, наливне, воно гладке і пружне. Але досить йому полежати кілька днів - і запаси води втрачаються, шкірка зморщується.

Приблизно те ж саме відбувається при нестачі вологи і з нашою шкірою. Після зими багато хто стикається з проблемами зневоднення шкіри. Причина в тому, що в холоди ми зазвичай п'ємо менше води, а опалювальні прилади сушать шкіру. Додай до цього активне весняне сонце і відчуття нестачі вітамінів - шкірі доводиться не просто.

Щоб твоє тіло завжди було підтягнутим, а шкіра була зволоженою і здоровою, не обов’язково «заморочуватися» складними та дорогими б'юті-процедурами. Ось кілька помилок в догляді за шкірою в домашніх умовах, які ти повинна не допускати.

Часто скрабуєш суху шкіру

Все добре в міру. Те ж можна віднести і до пілінгу шкіри. Нам так часто пропагують його важливість, що можна подумати, ніби чим більше відлущування, тим краще. Насправді, іноді надмірне старання позбутися мертвих частинок шкіри призводить до прямо протилежного результату - шкіра стає ще сухішою, а лусочок ще більше. Найкраще робити пілінг не більше одного разу на тиждень, а на чутливій або віковій шкірі й того рідше.

уход за руками

Мало зволожуєш шкіру

Шкіру на тілі теж необхідно зволожувати. Коли вона не отримує достатньо живлення, вона стає зневодненою, втрачає еластичність та сяйво, її регенерація знижується, а захисні функції падають. Так що придбай тюбик зволожуючого крему і не лінуйся доглядати за шкірою.

Не зволожуєш шкіру відразу після душу

Коли ти виходиш з душу, перше, що ти робиш - енергійно витираєш шкіру рушником, щоб якомога швидше стати повністю сухою, а це неправильно. Краще не терти шкіру рушником, а ніжно погладити, залишаючи трохи води.

женщина идет в душ

Експерти сходяться на думці, що через 3-5 хвилин після душу найкраще зволожувати шкіру, щоб можна було утримати вологу на поверхні без її випаровування. Зволожуючий крем для тіла діє як бар'єр для утримання води, тому не забувай про нього.

Обираєш неправильні зволожуючі засоби

Не можна просто взяти з полиці будь-який засіб, адже мова йде про здоров'я твоєї шкіри! Невідповідний крем може принести багато шкоди. Використовуй якісну косметику для свого типу шкіри. Потрібно максимально вберегти шкіру від зайвого навантаження у вигляді реакції на погані, а тим більше прострочені засоби або компоненти, що провокують алергію або запалення. Варто також стежити за тим, щоб косметика була некомедогенною, не створювала так званий парниковий ефект на шкірі та не порушувала кислотний баланс.

Відновити оптимальний баланс вологи в шкірі допоможе зволожувальний догляд. Зверни увагу на інтенсивний зволожуючий крем Nivea Soft, який делікатно піклується не тільки про шкіру обличчя, але й шкіру рук та тіла. Так, так, базову потребу - швидке і глибоке зволоження, - реально забезпечити універсальним кремом.

Засіб від Nivea відрізняється особливою полегшеною текстурою, тому підходить незалежно від сезону: швидко вбирається, не закупорює пори та не перетворюється в жирну плівку на поверхні шкіри.

Одним з головних активних компонентів Nivea Soft є гліцерин, який сприяє зволоженню і гладкості шкіри. Вітамін Е, перший антиоксидант серед вітамінів, запобігає віковим змінам та дарує шкірі здоров'я, оберігаючи від впливу УФ-променів. Масло жожоба сприяє підтримці пружності та еластичності шкіри, володіє живильними та зволожуючими властивостями.

Таким чином, справедливим буде висновок про те, що Nivea Soft - універсальний крем для всієї родини, для всіх частин тіла, в різних ситуаціях протягом усього дня: після купання, після прогулянки, після впливу холодного повітря.

Переконайся сама, регулярне використання Nivea Soft - найкраща інвестиція в свою молодість і сяючу шкіру!

Предыдущий пост
Лето 2020 маникюр
Яркий летний маникюр: 15 идей, которые ты захочешь повторить
Следующий пост
Ламкі нігті
Ламкі нігті: 8 причин і як з ними впоратися

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.