Краса в емоціях - не приховуй свою унікальність!

Краса в емоціях
P
Коли ти посміхаєшся, радієш чи дивуєшся, коли сумуєш чи дуже зосереджена, обличчя набуває неповторних, особливих рис. Тож не приховуй свою унікальність!

Поширена думка, ніби з віком жінка набуває тих рис обличчя, на які заслуговує. І дійсно, ті емоції, які ми найчастіше проявляємо, залишаються з нами чи то у вигляді промінчиків в кутиках очей при посмішці, чи то у задумливій складочці на лобі, а може у ледь помітних, але таких привабливих ямочках на щічках. За ці неповторні щирі прояви нас і люблять наші близькі. Та чомусь саме на них ми і звертаємо увагу, розглядаючи своє відображення у дзеркалі... Стримувати свої емоції, аби вберегтися від зморщок – не найкраща ідея. Радій, дивуйся, співчувай, будь розсудливою, а про збереження краси нехай дбає чудовий засіб для догляду за обличчям NIVEA Q10 POWER.

Загадка про вік

З часом, під впливом різноманітних чинників, в шкірі зменшується рівень тих чи інших корисних речовин. Отже, потрібно забезпечити їх потрапляння ззовні! Спеціалісти NIVEA були першими, хто дослідив ефект та переваги коензиму Q10. Природні процеси у шкірі надихнули на створення спеціальних формул, які з доведеною ефективністю зменшують зморшки та допомагають повернути шкірі її природну красу.

Те, що потрібно шкірі

Коензим Q10 – це природній компонент шкіри, який виробляється клітинами та виступає антиоксидантом. А ще, відповідає за здоровий вигляд шкіри та вироблення енергії. До речі, саме її нестача і стає приводом для появи мімічних зморщок.

Формули NIVEA Q10 POWER містять коензим Q10, який на 100% ідентичний тому, що виробляє твоя шкіра, сповільнюючи процеси старіння! Окрім цього, засоби NIVEA Q10 POWER збагачені креатином, що бере участь у енергообміні та стимулює вироблення колагену, тим самим запобігаючи зменшенню пружності та появі нових зморщок. Тож використання засобів лінійки NIVEA Q10 POWER допоможе помітно розгладити зморшки та підвищити пружність шкіри.

краса

Відкрий всю лінійку засобів

Звичайно, ти можеш обрати будь-який засіб від NIVEA. Проте косметика завжди краще працює у комплексі.

До серії догляду за обличчям від NIVEA Q10 POWER входить денний та нічний крем проти зморщок, крем навколо очей та концентрат проти зморщок, тканинна ліфтинг-маска, яка буквально за 10 хвилин повертає шкірі свіжість та доглянутість. Отже, косметика дбає, а ти й надалі щира у своїх проявах, незважаючи на вік!

Засоби проти зморщок NIVEA Q10 POWER містять коензим Q10, який на 100% ідентичний тому, що виробляє твоя шкіра.

Предыдущий пост
уход за волосами
Комплексный уход за волосами к Новому году: ищи для себя идеальный вариант
Следующий пост
холодный сезон
Эффективные, инновационные и безопасные: ТОП-5 актуальных бьюти-процедур для осенне-зимнего сезона

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.