Секрет равлика: природне джерело краси та молодості шкіри

Секрет равлика
P
Чому секрет равлика такий корисний для шкіри?

Цілющий вплив слизу равлика (муцину) на шкіру був відкритий ще в 20-ті роки минулого століття і з того часу досконало вивчений фахівцями індустрії краси. Було доказано, що муцин равлика – справжнє джерело корисних елементів.

Муцин – унікальний мукополісахарид, що подібний до гіалуронової кислоти, 100% сумісний зі шкірою людини.

Алантоїн – природна вітаміноподібна речовина, що не виробляється організмом людини. Ефективний для зменшення запалення і загоєння мікропошкоджень.

Амінокислоти і білки (трессу та еластин) – основні структурні компоненти матриксу шкіри.

Гліколієва кислота – стимулює відновлення шкіри.

Вітаміни, мікроелементи й антиоксиданти забезпечують захист клітин від оксидативного трессу, стимуляція метаболізму.

Завдяки унікальним властивостям свого багатого на активні компоненти складу слиз равлика сприятливо впливає на шкіру обличчя. Забезпечує глибоке і тривале зволоження шкіри; збалансоване живлення. Стимулює процеси регенерації й уповільнення процесів старіння.

Український косметичний бренд БІОКОН представив нову косметичну лінію “Секрет равлика”. Ця косметика розроблена фахівцями БІОКОНа з використанням сучасних біотехнологій із Кореї. В засобах серії міститься фільтрат слизу равлика виду Achatina fulica (гігантського африканського равлика) корейського виробництва, який отримано запатентованим етичним способом.

Секрет равлика

Равлики виробляють муцин при пересуванні та здійсненні своєї діяльності, тобто вироблення слизу - це природна здатність равлика, яка необхідна йому для захисту своїх оболонок від пошкоджень, інфікування й УФ-променів. 

Равликовий секрет покращує здатність шкіри до формування нових клітин, як в молодій шкірі, тому він дуже ефективний у складі косметики. Це підтвердили наші фахівці і включили цілющий секрет до складу нової косметики.

Секрет равлика

В асортименті нашої нової серії «Секрет равлика» БІОКОН представлено 6 засобів, які забезпечать комплексний домашній догляд для збереження вашої молодості та краси. Це зволожувальний та омолоджувальний креми для обличчя, сироватка, міцелярний гель для вмивання та міцелярний тонік 2в1, крем для рук.

Косметичні засоби «Секрет равлика» БІОКОН вже доступні у продажу на сайті MAKEUP та оффлайн у косметичних мережах України.

Предыдущий пост
Горчичная маска
Маска для укрепления волос с горчицей: польза, секреты использования и результат
Следующий пост
кераміди
Що таке кераміди і як відновити захисний бар'єр шкіри за допомогою продуктів бренду CeraVe

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.