Здоров'я зсередини: найнеобхідніші вітаміни для блискучої шкіри, міцного волосся та нігтів

вітаміни
P
Для того, щоб волосся було міцним та шовковистим, шкіра – блискучою та пружною, а нігті шикарно виглядали й без манікюру, необхідні насищати організм певними корисними речовинами.

Будучи сучасною жінкою, ти примудряєшся робити практично неможливе: займатися улюбленою справою, піклуватися про сім'ю і виглядати при цьому чудово! Але бувають періоди, коли тобі потрібна підтримка.

Так, весняна депресія, хронічна втома, бліда шкіра, нігті ламкі та тьмяне волосся. Саме тому дуже важливо завжди пам'ятати про свої потреби та бажання, піклуватися про своє самопочуття та емоційний стан.

Важливо відмовитися від шкідливих звичок і токсичних відносин, пам'ятати, що будь-які проблеми та складності - тимчасові, не лінуватися займатися спортом, а також дотримуватися збалансованого харчування - одного з найбільш ключових, якщо не найважливіших умов здоров'я шкіри, волосся і нігтів.

уход за волосами

Але ось незадача: до кінця зими більшість свіжих овочів і фруктів майже повністю втрачають свої корисні властивості. Доступними залишаються цитрусові та інші привізні плоди нових врожаїв. Але це не означає, що дані продукти потрібно їсти у 2-3 рази більше, ніж зазвичай, щоб задовольнити потребу організму у вітамінах.

Для того, щоб мати гарний вигляд, відчувати себе бадьорою, повною сил і енергії, важливо знати, які вітаміни та мікроелементи потрібні для підтримки балансу у твоєму організмі в будь-якому віці та при будь-яких обставинах.

Вітамін А - для зору та краси

Вітамін А допомагає зберегти гостроту зору, уповільнює процеси старіння, активізує роботу імунної системи. Крім того, він покращує зовнішній вигляд і стан волосся, нігтів та шкіри, тому його ще називають вітаміном краси. Наш організм отримує Вітамін А з бета-каротину, який зустрічається в рослинній їжі - в основному в овочах і фруктах жовтого і помаранчевого кольорів.

Вітамін E - для молодості та плодючості

Вітамін Е обов'язково повинен бути присутнім в меню красунь. Він є потужним антиоксидантом, зміцнює імунну систему, стимулює кровообіг та живлення клітин. Крім того, це один з головних вітамінів, що сприяють репродуктивної функції організму, причому як у жінок, так і у чоловіків. Також він покращує циркуляцію крові та регенерацію тканин, зменшує прояв симптомів передменструального синдрому.

Цинк - запобігає запалення

Цинк якщо не очолює список елементів краси, то точно присутній в першій п'ятірці. А все завдяки тому, що він бере участь в синтезі колагену і грає важливу роль в придушенні запальних процесів. Цинк позитивно впливає на роботу сальних залоз, а ще - на вироблення гормонів, що відповідають за стан шкіри. Цей мінерал потрібен волоссю і нігтям - щоб вони росли міцними та здоровими.

Омега-3 - усувають депресію

Як тільки Омега-3 потрапляють в організм, вони впроваджуються прямо в наші клітини, впливаючи на їх структуру та активність. Звідси таке різноманіття корисних властивостей цих кислот. Баланс Омега-3 в раціоні перешкоджає розвитку ожиріння печінки та набору зайвої ваги, запобігає розвитку цукрового діабету і серцево-судинних захворювань. Омега-3 жирні кислоти позитивно впливають на психічний стан, усувають депресію, покращують стан шкіри.

красивая девушка

Селен - всі процеси в клітинах під контролем

Цей мінерал бере активну участь в біохімічних реакціях наших клітин, тому саме від нього залежить молодість і здоров'я організму. До того ж селен важливий для хорошого імунітету, в тому числі й імунітету шкіри. Коли елемента не вистачає, з'являються сліди втоми на обличчі, шкіра втрачає тонус і придбає нездоровий відтінок. У випадку з волоссям дефіцит селену може призвести до випадання.

Коензим Q10 - сповільнить старіння

Що нам дасть підтримку рівня коензиму Q10 зовні та внутрішньо? Це дозволить уповільнити процес старіння, активізувати вироблення енергії, вивести зайву рідину і вільні радикали з організму прискорити процес відновлення тканин і поліпшити процес вироблення еластинових і колагенових волокон. Більш того, цей кофермент захищає шкіру від сонячних променів, що запобігає передчасному старінню.

Біотин - «вітамін краси»

За даними деяких досліджень біотин корисний для волосся, він сприяє їх зростанню і збереження здоров'я, можливо, тому його ще називають «вітаміном краси». Відновлення рівня біотину допомагає запобігти ризику появи лупи, відновити жировий баланс шкіри та позбутися від акне. Також цей вітамін отримав хороші відгуки завдяки сприятливому впливу на структуру і здоров'я нігтів. Вони запобігають розшаруванню нігтьової пластини, зміцнюють нігті та прискорюють їх зростання.

Тримай баланс

Спеціальні мінеральні комплекси створені для того, аби покращити дефіцит життєво важливих речовин. Особливо це стосується періоду міжсезоння. Зокрема, «АЕвіт® Преміум» - оригінальний сучасний препарат виробництва Київського вітамінного заводу, в одній капсулі якого зібрані всі сучасні компоненти, необхідні для здоров'я шкіри, волосся та нігтів, а також енергії та бадьорості на кожен день.

Для чого приймати цей вітамінно-мінеральний комплекс:

  • контролює обмінні процеси в клітинах шкіри та зберігає її молодість;
  • покращує тонус, еластичність і колір шкіри;
  • сприяє зміцненню структури волосся;
  • робить волосся більш густим, запобігає надмірному випаданню;
  • надає волоссю силу і блиск;
  • зміцнює нігті, запобігає розшаруванню нігтьової пластини;
  • надає енергію всьому організму.

«АЕвіт® Преміум»

Спробуй «АЕвіт® Преміум» в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело антиоксидантів, біотину, коензиму Q10, Омега-3 кислот і мікроелементів та насолоджуйся енергією, упевненістю і бездоганною зовнішністю!

Предыдущий пост
Отросшая челка
Укрощение строптивой: как красиво уложить отросшую челку
Следующий пост
beauty-привычки
Это важно! ТОП-6 beauty-привычек, от которых стоит отказаться до 35 лет

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.