Майбутнє у догляді за шкірою: в Україні запустили перший бренд персоналізованої косметики – Skin ID

Skin ID
P
Шкіра кожної людини – унікальна та потребує індивідуального догляду. Як зрозуміти її бажання? Ми, як перший український бренд персоналізованої косметики Skin ID, знаємо відповідь на це питання. А все завдяки особливому підходу, який поєднує технологічність та персоналізацію.

В епоху диджиталізації, коли все більше компаній впроваджують роботизовані технології, б’юті-індустрія не лишається осторонь. Про те, що це ринок, який стрімко зростає, говорить статистика від Vynz Research*. За даними компанії, світовий ринок beauty-tech у 2018 році оцінили в 39.1 мільярдів доларів, і, за прогнозами, до 2024 року він зросте до 107.2 мільярдів.

Skin ID

Другим важливим етапом розвитку стартапів у сфері б’юті є персоналізація. В Україні тенденція на індивідуальний підхід до догляду за собою тільки набирає обертів, тоді як за кордоном це поширена практика. За даними Forrester**, 77% споживачів готові обирати, рекомендувати та більше платити за продукцію бренду, який пропонує персоналізований сервіс чи досвід. До речі, персоналізованого підходу до покупки та у рекомендаціях вже недостатньо – споживачу важливо бачити цей принцип у розробці самого б’юті-продукту.

Skin ID

Дані досліджень і стрімкий розвиток beauty-tech стартапів за кордоном стали стимулом для створення технологічної б’юті-компанії в Україні. Так з’явився Skin ID – бренд персоналізованої косметики, яка задовольнить нішеві потреби шкіри кожного клієнта.

Skin ID

Наш слоган: «Індивідуальний підхід, на який заслуговує Ваша шкіра».

Як відбувається створення формул косметики Skin ID? Спочатку треба пройти діагностику стану шкіри. Для цього кожен охочий може зайти на сайт та натиснути на кнопку «Пройти тест». Запитання, які ми розробляли разом з дипломованими дерматологами, допомагають виявити основні потреби шкіри. На базі результатів тесту ми створюємо профілі клієнтів, де зберігається вся необхідна інформація про стан шкіри, skin care цілі, спосіб життя, а також історія користування косметикою Skin ID.

Skin ID

Спираючись на ці дані, наша команда розробляє серію персоналізованих косметичних засобів. У набір входить шість продуктів для базового догляду: засіб для вмивання, тонік, денний та нічний креми, концентрат і сироватка. Набори доступні у двох варіантах, які відрізняються за об’ємом: стандарт (2760 гривень) і міні (1890 гривень).

Які переваги Skin ID?

  • унікальний досвід споживання косметики;
  • індивідуальний підхід до потреб шкіри;
  • екологічно чисті та натуральні інгредієнти;
  • без барвників, парабенів, силіконів, шкідливих сульфатів (SLS, SLES) та емульгаторів, синтетичних ароматизаторів;
  • сертифікація згідно з міжнародними стандартами якості ISO 9001. Виробництво дотримується
  • Європейської косметичної директиви та орієнтовано на GMP, HACCP;
  • відмова від тестування на тваринах;
  • стійке виробництво – місткості та паковання від косметики підлягають вторинній переробці.

 

Skin ID

Засоби для догляду бренду створені на основі коктейлів з ефективних натуральних інгредієнтів, які включають ефірні олії, вітаміни, рослинні екстракти, природні зволожувачі тощо. Їх підбирає професійна команда Skin ID під індивідуальні запити клієнта, наприклад зменшення глибини зморшок, освітлення пігментації, покращення тону та інші.

Ми знаємо, наскільки важко підібрати правильний догляд. Наша мета – розробити унікальну косметику, спрямовану на вирішення саме ваших проблем

– каже засновниця Skin ID Анна Корзун.

Косметика Skin ID задовольнить унікальні потреби кожного клієнта, чого не варто очікувати від мас-маркет продуктів. Тому ніяких готових формул – ми пропонуємо клієнтам засоби, адаптовані до стану їх шкіри. Якщо цей стан змінюється – змінюється і формула продуктів.

 

Skin ID


*https://www.vynzresearch.com/healthcare/beauty-devices-market

**https://www.slideshare.net/TrackIF/forrester-webinar-individualization-versus-personalization

Предыдущий пост
косметичка
Must-have цієї осені: 9 засобів по догляду, які повинні опинитися в твоїй косметичці
Следующий пост
коллаген
Диетолог рассказала, как коллаген помогает продлить молодость и из чего получить этот элемент

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.