Must-have цієї зими: 13 засобів по догляду, які повинні опинитися в твоїй косметичці

Must-have цієї зими
Кожен сезон ми пишемо про те, як варто оновити косметичку на три майбутніх місяця. Читайте про те, без яких засобів не обійтися цієї зими.

У новому році не потрібен привід, щоб порадувати себе чи рідних чимось новим для краси та догляду. Запасися цими косметичними засобами першої необхідності, які допоможуть у створенні бездоганних зимових образів, а також забезпечать шкірі максимально ефективний догляд у холодні зимові місяці.

Духи Far Away

Духи Far Away – це перші духи для жінок створені Avon. Стійкий букет аромату здатний пробудити гарячу пристрасть всередині вас. Аромат з глибокими нотами для справжніх поціновувачів. Верхні ноти груші, рожевого перцю і бергамота елегантно перевтілюються в базовий ансамбль з мадагаскарської ванілі, сандалу і мускусу.

Духи Far Away

Сироватка для обличчя від Avon Anew «Інновація»

Сироватка для обличчя «Інновація» з провідною розробкою - технологією Protinol від Avon Anew - усього за 7 днів реактивує рідкісний тип колагену, який стимулює шкіру відновлювати свою супереластичність, роблячи її більш підтягнутою та пружною. Сироватка представлена в тижневому курсі з 7 ампул, який рекомендується повторювати щомісяця.

Сироватка для обличчя від Avon Anew «Інновація»

Система 2-в-1 для шкіри навколо очей: крем і гель «Сяйво»

Сучасні технології по догляду за собою дозволяють сьогодні продовжити молодість вашої шкіри без відвідування пластичного хірурга. Головне вчасно та правильно підібрати засіб, який зробить всю роботу за вас.

Система 2в1 від Avon складається з двох засобів в одній баночці. Одна формула знімає набряки під очима й усуне ефект втомлених очей. Друга формула засобу надає шкірі навколо очей еластичність, пружність та м'якість. Подвійний ефект допомагає покращити мікроциркуляцію шкіри навколо очей, за рахунок чого темні кола під очима зникають вже після перших застосувань.

Система 2-в-1 для шкіри навколо очей: крем і гель «Сяйво»

Очищуюча піниста маска «Чистий кисень»

Маска для детоксу і глибокого очищення шкіри обличчя від Avon. Особливі інгредієнти нормалізують вироблення себума, покращують клітинний обмін і насичують шкіру вологою та киснем. За 10 хвилин використання маски пори помітно зменшуються, колір шкіри стає здоровішим, а текстура набуває оксамитового фінішу.

Очищуюча піниста маска «Чистий кисень»

Крем-гель для душу від Avon Senses «Імбирний пряник»

Готуйся до свят, наповнюючи свою оселю не тільки яскравим декором, але й ароматами зігріваючого затишку. Напередодні Нового року та Різдва Avon випустила крем-гель для душу з ароматом Імбирного пряника, який перенесе вас у спогадах до найтепліших моментів. М’яка формула, яка чудово піниться, м’яко очищує та зволожує твою шкіру, захищаючи її від сухості.

Крем-гель для душу від Avon Senses «Імбирний пряник»

Крем мило для рук від Avon Senses «Імбирний пряник»

Рідке мило для рук не тільки подарує казковий аромат імбирного печива, але й, завдяки екстрактам натурального походження, зволожить шкіру та делікатно очистить від зайвого бруду.

Крем мило для рук від Avon Senses

Крем для потрісканої шкіри стоп

До новорічних свят компанія Avon випустила улюблений багатьма крем для відновлення шкіри ніг у різдвяній упаковці. До складу засобу входить сечовина, масло ши та вітамін Е, які забезпечують тривале зволоження шкіри стоп. Вже наступного дня після застосування помітна різниця - шкіра ніг стає м'якшою і гладкішою.

Крем для потрісканої шкіри стоп

Набір кремів для рук від Avon Planet Spa

Подаруй своїм рукам арома-релакс з набором кремів для рук від Avon Planet Spa. Три дивовижні креми «Солодкі сни», «Енергія» та «Антистрес» використовуйте як вдень, так і вночі, щоб захистити ваші руки від зовнішніх подразників та дарувати їм шовкову гладкість.

Набір кремів для рук від Avon Planet Spa

Палетка тіней для повік «Чарівне мерехтіння»

Палітра з 10 унікальних насичених матових та сяючих відтінків для створення дивовижних денних та вечірніх образів. Під кожен відтінок було адаптовано формулу для посилення пігменту при швидкому та легкому нанесенні, що створює бажаний результат за лічені хвилини!

Палетка тіней для повік «Чарівне мерехтіння»

Рідкий лайнер для очей «Супер Стійкість»

Лайнер для очей від Avon у зручному форматі фломастера допоможе намалювати за кілька секунд ідеальні стрілки будь-якої довжини та форми. Формула лайнера не подразнює шкіру, що дозволяє використовувати її навіть на чутливих очах. Подарувати своїй зовнішності виразність і яскравість тепер просто і швидко.

Рідкий лайнер для очей «Супер Стійкість»

Рідка помада «Супер стійкість»

Відчуй себе королевою вечірок із рідкою помадою «Супер стійкість». Формула має легку текстуру з неперевершеним оксамитовим фінішем, що залишає приємне та комфортне відчуття на губах. Запатентована технологія Avon забезпечує яскравий, рівномірний колір на весь день, що здатний залишатись на ваших губах до 10 годин. Рідка помада представлена у 18 відтінках, серед який ви зможете підібрати свій досконалий колір на кожен день та для особливих моментів.

Рідка помада «Супер стійкість»

Помада для брів «Супер Стійкість»

Помада для брів від Avon дарує вам впевненість у бездоганному образі і щодня радує вас напрочуд насиченим та глибоким кольором. А водостійка формула надає впевненості та спокою, що брови виглядатимуть бездоганно протягом усього дня. Вбудований пензлик легко відкривається натисканням.

Помада для брів «Супер Стійкість»

Туш для вій Avon LUXE «Вишуканий об’єм»

Туш Avon LUXE «Вишуканий об’єм» - є одним із косметичних бестселерів від Avon. Туш, яка в один рух подарує віям феєричний об'єм, зробить погляд проникливим і неймовірно спокусливим. Гелева формула з мікрочастинками чорного алмазу та зручним класичним пензликом, щетинки якого мають коротку форму та дозволять без особливих зусиль рівномірно фарбувати вії.

Туш для вій Avon LUXE «Вишуканий об’єм»

Предыдущий пост
Must-have цієї зими
Must-have цієї зими: 13 засобів по догляду, які повинні опинитися в твоїй косметичці
Следующий пост
Полина Фролова
Бьюти-ритуалы: секреты красоты актрисы сериала «Швидка» Полины Фроловой

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

В Києві пройде масштабний жіночий форум про інвестиції в цінні папери, в Україну та в себе

Які плани на 2024 рік? Перемога України, поїздка на море, підвищення доходу?
Шоубиз

«Они рассказывали самое болезненное, а потом начинали веселый квиз»: как искали 100 украинцев для квиз-шоу «Поле»

Украинская кастинг-группа имела меньше двух месяцев на отбор 100 украинцев из всех желающих сняться в проекте «Поле».
Шоубиз

Правда ли, что умер король Великобритании Чарльз III?

Информацию о смерти короля Чарльза III опровергли.
Психология

Упражнение для заземления от психолога: 9 минут, чтобы снять стресс

Уже больше двух лет украинцы живут в постоянном стрессе, влияющем на качество нашей жизни.