Експериментаніум - місце, де наука стає цікавою

куда пойти
!
Музей популярної науки і техніки "Експериментаніум" ‑ це науково-розважальний центр, у якому демонструються закони науки та явища навколишнього світу. Це 1400 кв.м. захоплюючого дозвілля понад 250 експонатів, які не ховаються за вітринами!

Завдяки інтерактивним експонатам "Експериментаніум" кожен його відвідувач може відчути себе справжнім дослідником, "доторкнутися" до науки. Тут власноруч будують мости без жодного цвяха, спостерігають зародження торнадо, зазирають у нескінченність, створюють блискавку, змушують літати магніт і здійснюють чимало нових відкриттів.

Хочеш перевірити електропровідність різних предметів, запустити хмаринку під самісіньку стелю, намалювати хитромудрий візерунок за допомогою маятника? Може, мрієш посидіти за кермом справжньої пожежної машини, "розібрати" макет людини "на запчастини"? Тільки простягни руку, щоб ввімкнути, повернути, розкрутити, натиснути, потягти, штовхнути і на власні очі побачити, як працює той чи інший закон, про який йшлося на шкільних уроках.
 

/storage/shares/uploads/files/IMG_5360.jpg

Постійна експозиція

Постійна експозиція музею налічує близько 250 інтерактивних експонатів і охоплює основні розділи фізики, що вивчаються у школі:

  • Механіка
  • Електромагнетизм
  • Оптика
  • Акустика

А головне – експонати не ховаються за вітринами!

У музеї Ви знайдете зразки машин і механізмів, які наочно демонструють можливості науки і техніки в різних сферах життя людини.

Окрім цього, до вашої уваги – експозиція з анатомії, зала "Таємниці води", безліч різноманітних ілюзій та головоломок, дзеркальний та лазерний лабіринти, акустична кімната і багато інших експонатів. Колекція наших експонатів постійно оновлюється!

 

/storage/shares/uploads/files/2Y8E5889.JPG

Не загубитися у вирі цікавинок допомагають таблички з поясненням, що супроводжують експонати. Тому можна сміливо мандрувати світом науки абсолютно самостійно. Коли щось незрозуміло, на допомогу поспішають доброзичливі екскурсоводи.

 

/storage/shares/uploads/files/IMG_5370.jpg

Музей пропонує всім відвідувачам екскурсії, науково-популярні шоу: "Реактив шоу", "Тесла шоу", "Експерименти на кухні", Акустичне шоу, лекції-шоти. Діти залюбки займаються в наукових гуртках, беруть участь у майстер-класах, квестах, іграх і конкурсах.

Малеча із задоволенням відмічає в музеї свій день народження. Дитячі дні народження проходять у вигляді квесту: діти поринають у цікаві пригоди разом з героями улюблених книг та мультфільмів.

Школярі мають можливість відвідувати тематичні шкільні екскурсії, які поглиблюють знання в тій чи іншій науковій царині. Разом з учителями ми проводимо інтегровані уроки з різних предметів, лабораторні роботи відповідно до навчальних програм.
 

/storage/shares/uploads/files/IMG_3878%281%29.JPG

Хочеш запустити хмаринку під самісіньку стелю, видути гігантську бульбашку, намалювати хитромудрий візерунок за допомогою маятника, "заблукати" в дзеркальному лабіринті та побудувати міст без жодного цвяха? Легко!

"Торкайся експонатів, експериментуй, проводь досліди!" − закликають в музеї "Експериментаніум".

Саме завдяки цьому наука перестає бути нудною і до неї з'являється інтерес серед молоді, яку, здавалося б, уже неможливо відтягти від телевізорів і комп’ютерів.
 

/storage/shares/uploads/files/v3.jpg

Як з нами зв'язатися?

Телефонами: +38 (044) 425-65-81, +38 (099) 256-71-27, +38 (096) 477-97-91

E-mail: enjoy@experimentanium.com.ua

На Facebook

Фото в тексте: Experimentanium.com.ua

Предыдущий пост
подарок новый год
Подарки на Новый год: три простых варианта для подруг
Следующий пост
ТРК Проспект
С Днем рождения ТРК "Проспект" поздравили стильные и позитивные киевляне

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.